Szabadidő

14. Budapesti Esküvõ Kiállítás és Vásár

Ha éppen az esküvõdet szervezed vagy a közeljövõben szeretnél férjhez menni, ott a helyed a Budapesti Esküvõ Kiállításon, ahol minden hasznos információt beszerezhetsz, ami a nagy eseményhez szükséges.

Az idei már a 14. alkalom, hogy az ország egész területéről és külföldről is összesereglenek a házasságkötés előtt álló párok. 153 kiállító várja az érdeklődőket a 2007-es esztendő újdonságaival. Több ezer menyasszonyi ruha és kiegészítői, vőlegényöltözet, autó, torta, virág, meghívók, jegygyűrűk,
különleges dekorációk, rendezvényszervezők speciális ajánlatai, esküvői helyszínként bemutatkozó kastélyok, éttermek, szállodák, fotósok és videósok, tűzijáték, jégszobor, koktél- és partiszerviz, sztárokat közvetítő műsoriroda, nászút- és nászajándékötletek, valamint fodrász, sminkes, hárfazene, táncoktatók, de még vicces szendvicsek és relaxációs masszázs is várja a látogatókat.
Szóval rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak, ha ellátogatsz a kiállításra, hiszen itt mindent megtalálsz egy helyen, ami egy színvonalas esküvő megszervezéséhez szükséges. 







Egy új kiállító Sisi ruhájával debütál. Hosszú hónapok odaadó munkájának gyümölcsét, Erzsébet királyné koronázási ruhájának és fejdíszének pontos másolatát először itt, a kiállítás keretén belül mutatja be a nagyközönségnek. A rendezvény után a gödöllői királyi kastély múzeuma tart igényt a műre.

Minden kétszázadik vendéget egy üveg Freixenet pezsgővel ajándékoznak meg a szervezők. Az 1500 Ft-os belépőjegy mellé egy szerencsekártyát kapnak az érkezők – mellyel a vasárnapi nyereménysorsoláson vehetnek részt –, valamint egy 160 oldalas vásári katalógust, mely a kiállító cégekről tartalmaz információkat és részletes térképet az eligazodáshoz.
A szerencsekártyát érdemes lesz kitölteni: többek között utazási utalványt, menyasszonyiruha-kölcsönzést, wellnesscsomagot, karikagyűrűket, de profi táncórát is nyerhetnek a látogatók.






Vásári akciókra és jelentős kedvezményekre, mint eddig minden évben, az idén is számíthatnak a párok, a kiállító cégek kitesznek magukért. Például az Accor hotellánc 11 Sofitel, Novotel, Mercure és Ibis szállodájában visszanyerhetik esküvőjük költségét vagy akár egymillió forintot is.

A szervezők azt a célt tűzték maguk elé, hogy az Esküvő Kiállítás és Vásár ne csak három napig tartson, hanem egész évben bármikor, bárki számára elérhető legyen. A világhálót segítségül hívva a rendezvény megújult honlapján, a hagyományos fotós megjelenés mellett ezentúl videoklipeken is bemutatkozhatnak az esküvői témában tevékenykedő cégek. A klipek segítségével egy-egy új termék bemutatása lényegesen leegyszerűsödik: elegendő például egy csokiszökőkútra gondolni! Nem kell hosszasan írni arról, hogyan működik, mire szolgál. A filmen látható lágyan folyó csoki látványa az ízlelőbimbókat azonnal működésbe hozza, szinte az édes csoki illatát is érezni! Érdemes már a kiállítás előtt megtekinteni a honlapot, hogy a vásár idején a Kongresszusi Központban célzottan kereshessék meg a látogatók a szalonokat, próbálhassanak fel ruhákat vagy kérhessék más témában is a szakemberek véleményét. Így a kiállítás nemcsak stresszmentes, hatékony és eredményes, hanem valódi élmény lesz a jegyespárok és családjaik számára egyaránt.





Helyszín: Budapest, Kongresszusi Központ & Novotel
Cím: XII., Jagelló u. 1–3.
Időpont: 2007. január 26–28.

Nyitva tartás: 

• pénteken 14–19 óráig 
• szombaton és vasárnap 10–18 óráig


Belépőjegy:
• 1500 Ft (A kiállítók többsége a helyszínen történő vásárlás vagy foglalás esetén jelentős kedvezményeket biztosít, így a jegy ára biztosan megtérül!)






Megközelítés:

• autóval: a Budaörsi út bevezető szakaszán a BAH-csomópontig, a Novotel szálló oldalán, Pest felől az Erzsébet hídon át, vagy a Moszkva tér felől a Déli pályaudvar irányába, az Alkotás úton,
• tömegközlekedéssel: a Moszkva térről induló 61-es villamossal a Novotel szállóig.
 
Tipp: a rendezvény hivatalos honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top