Szabadidő

ELLA-nap az ELLA Bankkal

Magyarországon (és bárhol a világon) ritkán fordul elõ az, hogy egy bank megünnepelheti a névnapját. Az ELLA Bank abban a szerencsés helyzetben van, hogy megteheti, méghozzá egy évben kétszer is, február 10-én és 13-án.

Az Ella nevet a germán Alia névből származó, önálló névként tartják számon. Jelentése minden(ség).

Mi a megszokottól kissé eltérően ünnepelünk, ugyanis ez esetben az ünnepelt ajándékoz.





Mozijegyeket lehet nyerni, valamint február 13-án, Ella-napon kisorsoljuk névnapi játékunk 500 000 forint értékű fődíját.






Ám jegyet nem csak a rádióhallgatók nyerhetnek. Ha ellátogat a www.ellahitelek.hu honlapunkra, regisztráció után versenybe szállhat a mozijegyekért, egészen február 13-ig.



És mit kell még tudni ELLA-ról?

Az ELLA Bank Magyarország egyik legdinamikusabb bankja, ingatlanalapú hiteleket és bankszámla-szolgáltatást nyújt. Az ELLA az egyetlen bank, ahol saját erő nélkül is az ingatlan piaci értékéig hitelhez lehet jutni. Legújabb ajánlatunkkal azokra a fiatal családokra, pályakezdőkre gondoltunk, akik saját otthont szeretnének és jelenleg albérletben élnek.




Albérletből sajátba – hogyan?

Fizessen inkább a saját otthonába az albérlet helyett, mert mindenhol jó, de legjobb otthon, és legeslegjobb a saját otthon!




Ma már az albérletben élők is saját otthont teremthetnek, ráadásul extra teher nélkül, egyszerűen.
Megtakarítással
Némi megtakarítással, egy hat hónapja fennálló lakásbérleti szerződéssel és három hónapi folyószámla-kivonattal megteremtheti saját otthonát, feltéve, hogy a kiszemelt otthon havi törlesztőrészlete megegyezik a jelenleg fizetett albérleti díjjal. Ráadásul elegendő azt igazolni, hogy a bérleti díjat rendszeresen és időben fizette a hiteligénylő.
Saját erő nélkül
Egy lakásbérleti szerződéssel, tizenkét hónapos bérletidíj-fizetés igazolásával (ennek módja lakossági folyószámláról való átutalás vagy csekkes befizetés esetén annak igazolószelvénye) már csak meg kell találni az ideális otthont. Ez esetben további feltétel, hogy a bérleti díj megfizetésével tíz napnál nagyobb késedelembe nem esett az elmúlt tizenkét hónap alatt a hiteligénylő. Itt is fontos feltétel, hogy az új otthon havi törlesztőrészlete ne haladja meg az eddig fizetett bérleti díj összegét.

Lakáshitelek mindenkinek, másképp, mint máshol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top