Szabadidő

Három nõ osztozik Korda szívén!

Az egyiket virággal köszönti, a másikat egy szép ruhával, a harmadikat pedig egy extrém ajándékkal lepi meg. Pedig egészen idáig úgy tudtuk, az énekes számára Klárika az egyetlen nõ.




Korda György nőnapon korán kel, hogy mire felébrednek a hölgyek, minden készen álljon a nőnapi köszöntésükre. S nem is kell messzire mennie, hiszen mindhárman egy házban élnek. Ugyanis a három nő nem más, mint a népszerű énekes anyósa, a nagynénje és természetesen Klárika.

Nem kis előkészületet igényel, hogy az énekes mindenkinek személyre szóló meglepetéssel rukkoljon elő. „Szeretem őket olyan ajándékkal meglepni, aminek valóban örülnek. Ezért Klári édesanyját, a kilencvenéves anyósomat egy csokor virággal köszöntöm. Az egyetlen még élő rokonom, a kilencvenöt éves nagynéném viszont jobban örül egy ruhaneműnek. Ezért egy pulóverrel vagy egy szoknyával lepem meg” – meséli Korda.

De vajon mivel tudja meglepni azt a nőt, akivel immár huszonhét éve osztja meg életét? Hiszen már úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket. „Az egyik kaszinóban nagy pókerverseny lesz, amelynek én leszek az egyik szakmai igazgatója. Úgynevezett Ladies Open napot tartunk, amikor a hölgyek is játszhatnak kedvükre. Nos, idén Klárikát azzal leptem meg, hogy beneveztem őt is a versenyre. Az én nagy meglepetésem pedig az lesz, ha nem esik ki rögtön ” – tréfálkozott kedélyesen az énekes.

De azoknak a hölgyeknek sem kell elkeseredniük, akikről az idei nőnapon megfeledkeztek. Korda György exkluzív, StoryOnline-nak adott különleges nőnapi köszöntőjét itt tekintheted meg!
Tovább a videóhoz »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top