nlc.hu
Szabadidő
A spontaneitás mûvészete

A spontaneitás mûvészete

Képzeld el, hogy… …épp kényelmesen elhelyezkedtél a kanapén a pizsamádban, hogy megnézd a kedvenc sorozatodat, amikor hirtelen megszólal a csengõ és a barátod áll az ajtóban…





… egy váratlan randira hívnak az utolsó pillanatban, és az új, divatos szoknyádat szeretnéd felvenni.
…tettre kész vagy, de valami megakadályoz…

Ne! Szőrös a lábad!

Ahhoz, hogy biztosan elkerüld az ilyen helyzeteket, vagy hogy ne hagyj ki egyetlen spontán lehetőséget sem, most jól figyelj szakértőnk szavaira, aki elárulja neked, hogyan varázsolhatod lábaidat selymes simaságúvá rövid idő alatt és a legkisebb erőfeszítéssel, hogy mindig készen állj a váratlan helyzetekre.

Radírozz, radírozz, radírozz!

Tusolás közben rendszeresen, hetente legalább egyszer radírozd le a lábadat. Ezzel nemcsak az elhalt hámsejteket távolítod el, hanem elkerülheted a benőtt szőrszálakat is. Mindig körkörös mozdulatokkal oszlasd el a radírt, ami így a vérkeringésedet is serkenti, és a bőrödet is feszesen tartja. Végül langyos vízzel öblítsd le.

Hidratáló bombát bevetni!

A hidratáló hatású testápolók sokkal többet tehetnek értünk, mint elsőre gondolnánk. Próbálj ki egy feszesítő és narancsbőr eltüntető hatású variációt, így a legjobb formába hozhatod a lábaidat. Ha ezután úgy érzed, hogy a bőröd még mindig szomjas, akkor vigyél fel még egy keveset, csakhogy minél több nedvességet zárhasson bőröd magába.

Le a sápadtsággal!

A sápadt bőr nagyon divatos manapság a kifutókon és a divatmagazinokban, mégis egészségesebbnek tűnik, ha ragyog a bőrünk. A radírozás és hidratálás után vigyél fel barnító hatású testápolót is, hogy a lábaid teljes pompájukban ragyogjanak.





E, mint Egyszerű Epilálás!


Az epilálás olyan szőrtelenítési eljárás, ami hosszú ideig selymesen sima bőrt biztosít neked. A Braun Xelle epilátoraival a lehető legtöbb szőrszálat távolíthatod el egyszerre, így akár négy hétig gondtalanul élvezheted a sima lábak szépségét.


Ragyogj, mint egy díva!

Használj csillogó testápolót, vagy spray-t a sípcsontodon, mert a fény megtörik rajta, és a gyönyörű, aranylóan csillogó, szexi lábad minden tekintet magára vonz majd.

Hódíts divatosan!

A lábkörmeidet se feledd el kilakkozni, mert ez létfontosságú ahhoz, hogy tökéletes lábakat mondhass magadénak. Használj töredezés álló lakkot, ami sokáig fennmarad, és gyorsan szárad.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top