Szabadidő

Hullámtörõk dvd

A Szökevény az Úszó erõd és a Láncreakció rendezõje ismét egy látványos akciófilmmel jelentkezik, fõszerepben Kevin Costnerrel és a fiatalok új bálványával, Aston Kutcherrel.





A parti őrség jól képzett csapata felkészülten vár minden riasztást. Hiába háborog a tenger, hiába csapkodnak méteres hullámok, ha a vízben rekedteknek segítségre van szükségük, a bátor vízimentők már indulnak is helikoptereikkel, búvár felszerelésükkel életet menteni.
Egy ilyen mentőakció során a kiváló Ben Randall csapatának minden tagja odavész, és az egyetlen túlélőt, a csapat legendás vezetőjét sokkolják az események. Hiába tett meg mindent azért, hogy társait megmentse, hiába ő még mindig a legjobb vízimentő a testületben, felettesei letiltják az éles bevetésektől és új munkával bízzák meg: neki kell betanítania a csapatba érkező újoncokat.

Randall nem szívesen vállalja a feladatot, és rögtön megbízatása első napjaiban összezördül az egyik keményfejű újonccal, az úszóbajnok Jake Fisherre, akit szemmel láthatóan jobban foglalkoztat Ben rekordjainak megdöntése, mint az életmentés.
Ben rájön, hogy Jake múltja – az övéhez hasonlóan – fájdalmas emléket rejt, de azt is látja, hogy a fiúban minden konoksága ellenére megvan a tehetség arra, hogy az elit csapat legjobbja lehessen…







DVD infók:

Hossz: 133 p.
Hang: magyar (Surround), angol (DD 5.1), francia (DD 5.1), német (DD 5.1), cseh (Surround), török (Surround)
Feliratok: magyar, angol, francia, német, svéd, norvég, dán, finn, izlandi, portugál, holland, cseh, török, arab, szerb, horvát, szlovén

Extra (magyar felirattal):
• Audiókommentár a rendező és az író közreműködésével
• Kisfilm: Hullámkeltés (kb.11 p.)
• Alternatív befejezés (kb. 2 p.)
• Kimaradt jelenetek (kb. 7 p.)
• Kisfilm: Névtelen hősök (kb. 6 p.)

A film eredeti címe: The Guardian

Rendezte: Andrew Davis

Szereplők: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Melissa Sagemiller

Megjelenés: 2007. április 4.

Forrás: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top