Szabadidő

Kozma Orsi: „Az igazi szerep”

Kozma Orsit nem kell bemutatni a hazai könnyûzenei életben. Emlékezzünk csak a Jazz+Az-ban eltöltött évekre vagy a különleges Cotton Club Singers formációra, Kozma Orsi mindenhol az egyéniség és tehetség szimbóluma volt.




Ennyi év és számtalan siker után eljött az idő, hogy felvállalja önmagát, és saját szólólemezzel jelentkezzen.

De ki is valójában Kozma Orsi?

Az album címe igen találó, és megadja a kérdésre a választ, „Az igazi szerep” egy különleges és egyedi, leginkább elektronikus popzenei elemeket felvonultató album, élő hangszerekkel, gitár, citera, vonósok által „fűszerezett” kuriózum.
Kemény ritmusok, dinamikus basszusok, digitális effektek, élő hangszerek keveréke hallható az új albumon, melynek szerzeményei több dal esetében is Orsi nevéhez fűződnek. Az album zenei producere azonban Szakos Krisztián, aki többek között Ákos
több albumán is közreműködött, valamint jelenleg is Ákos zenekarának a tagja.





„Túl szép”


Természetesen több vendég előadó is hallható a felvételeken, így Váczi Eszter, Sub Bass Monster és Eszenyi „Warpigs” Péter is hozzájárult a dalok egyedi hangulatvilágához. Az albumot megelőzve, április elején jelent meg a
a „Túl szép” című kislemez, melynek videoklipje azonnal a legmagasabb játszási rotációban indított a VIVA zenecsatornán! De rádiók is hamar felfigyeltek a lüktető és dinamikus felvételre, így ma már a Danubius Rádió, valamint számtalan vidéki
rádió is a kedvencei között játssza a dalt, melynek eredményeként a Mahasz Top 40 rádiós játszási listán a 29. helyen nyitott a „Túl szép” című szerzemény.
Kozma Orsi természetesen élő zenekarral is színpadra áll, így több helyszínen is nagyszabású élő lemezbemutató koncertet tart.








Lemezbemutató koncert:
Millenáris Teátrum
Június 10., 20.30 h





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top