Szabadidő

Mi Világunk családi nap

A Mi Világunk Klub immár harmadszor rendezi meg a Mi Világunk családi napot 2007. június 10-én, vasárnap. A rendezvény idén új helyszínen, a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a Skanzenben lesz.

A Mi Világunk Klub célja, hogy a kisgyermekes családokat sok praktikus és hasznos tanáccsal segítse a mindennapokban, valamint kellemes kikapcsolódást nyújtson.
A Mi Világunk egész nap színes műsorokkal várja vendégeit a Skanzenben. A rendkívüli helyszín és az egész napos programkínálat jó lehetőséget ad az igazi kikapcsolódáshoz és a felhőtlen hangulathoz. A gyerekek sokféle ügyességi játékot próbálhatnak ki, a vállalkozó kedvűek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. Az Amfiteátrumnál található nagyszínpadon fellép Halász Judit és zenekara, Levente Péter, lesz még bábszínház, Kolompos-táncház, bohócshow és rengeteg izgalmas program. Az egész napos rendezvény házigazdája Jónás Rita lesz. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet az olyan napok fontosságára, melyeket együtt és jó hangulatban tölt el a család.






 





A nagyszínpad programja:

10:10 Mi Világunk családi nap megnyitó
10:20 Mimikri bábszínház – Vásári komédia
11:15 A Makám együttes koncertje
12:10 Pogány Judit meseműsora
12:50 Gyerektorna Béres Alexandrával
13:30 Levente Péter zenés műsora
14:30 Halász Judit és zenekara
15:25 Tombola
15:40 A Kolompos együttes táncháza
16:40 Bűvészműsor Luival 








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top