nlc.hu
Szabadidő
Zene és szöveg dvd

Zene és szöveg dvd

Van-e elkeserítõbb egy divatjamúlt popsztárnál? Igen van: amikor az egykori könnyûzenei legenda végre visszatérhetne, ha szerez egy jó számot, de semmi nem jut az eszébe.







Először felkapnak, aztán lejárt lemez leszel, végül – ha lejjebb már nem süllyedhetsz – Alex Fletcher szintjére jutsz. Mikor a slágerlisták üdvöskéje dalszerzésre kéri fel a 80-as évek popsztárját, lehetőséget kínál a kiöregedett zenésznek, hogy visszakapaszkodjon a csúcsra.

Csakhogy Alex (Hugh Grant), bár a zene nyelvén kitűnően beszél, távolról sem a szavak embere. Szerencsére színre lép Sophie (Drew Barrymore), az elbűvölő bejárónő, akinek veleszületett tehetsége van a szövegíráshoz. Az újdonsült szerzőpáros hamar rájön, hogy a tökéletes szerelmes szám megírásához nem árt szerelmesnek lenni.

Hugh Granttel és Drew Barrymore-ral a billentyűknél, valamint Marc Lawrence-szel (Két hét múlva örökké) a rendezői székben a Zene és szöveg bolondos vígjáték, amely megpendíti a szív húrjait.


DVD infók

Extrák
Magyar extrák
• Kimaradt jelenetek
• Bakiparádé
• Hangról hangra: Így készült a Zene és szöveg
• Videoklip – Pop! Goes My Heart

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*), cseh (5.1*)

Feliratok: magyar, angol, cseh, román









Játékidő: 104 perc

Magyar cím: Zene és szöveg

Eredeti cím: Music & Lyrics

Rendezte: Marc Lawrence (Két hét múlva örökké)

Főszereplők:
• Hugh Grant (Négy esküvő és egy temetés)
 • Drew Barrymore (Az 50 első randi)

Dvd megjelenés: 2007. július 10.







 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top