nlc.hu
Szabadidő
Párizsi randevú

Párizsi randevú

Elizabeth Adler, a pazar helyszíneken játszódó romantikus regények világhírû szerzõje ezúttal franciaországi utazásra invitál, ahol megelevenednek Párizs fényei, Provence ízei és a Côte d’Azur színei.






Nem fér hozzá kétség, Párizs a világ legromantikusabb városa, a szenvedélyek földje. Lara Lewis nem véletlenül választotta nászútja helyszínéül, és hosszú évekig abban a hitben ringatta magát, hogy férjével, a sztár- szívsebésszel a szerelem legszebb napjait élte át Franciaországban. Épp ezért jó pár év elteltével romantikus kalandot tervez: szeretné újraélni a nászútjukat, felkeresni a régi kedves helyeket, felmelegíteni a kihűlőben lévő kapcsolatot.

Ám felmerül a gyanú, hogy férje viszonyt kezdett az asszisztensével, így Lara vakmerő lépésre szánja el magát: ahelyett, hogy egyedül utazna, új útitársat választ, egy fiatal férfit, akit még alig ismer. Így indul szenvedélyes kalandjuk Franciaországon át, melynek végére kiderül, hogy az emlékek ereje, vagy az új fellángolás győz-e Lara szíve felett.

Elizabeth Adler Toszkána és Amalfi után most a szerelmes szívek városába kalauzol minket, egy olyan asszony szenvedélyes útjára, akit az igaz szerelem eddig a pillanatig egész életében elkerült.

Szerző: Elizabeth Adler
A könyv címe: Párizsi randevú
Kiadó: Ulpius-Ház Könyvkiadó
Ára: 2.999 Ft 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top