Szabadidő

Szupersztárok az Arénában

Vegyél részt te is a Zöldutat Alapítvány jótékonysági koncertjén, ahol egy színpadon lép fel az Adagio, Horgas Eszter, Miklósa Erika, Palya Bea és Zorán.




Időpont: 2007. augusztus 24. 19.30
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Fellépnek: Adagio, Horgas Eszter, Miklósa Erika, Palya Bea és Zorán
Műsorvezető: Geszti Péter
Mindenkori Fővédnök: Göncz Árpádné
Értelmes, cselekvőképes mozgássérültek százai laknak idősek szociális otthonaiban vagy értelmi fogyatékosok intézeteiben, ahol aztán maguk is lassan leépülnek. Ezen akar változtatni a Zöldutat Alapítvány – hogy mozgássérülteknek is épüljenek otthonok. Az Alapítvány egy olyan családias jellegű „Otthon” létrehozását tűzte ki céljául, ahol a kerekesszékben élő, súlyos mozgássérültek is teljes életet tudnának élni – Tiszafüredre, a Tisza-Tó és a Tisza adta csodálatos környezetbe álmodva meg ezen „Otthonukat”. Ebben nagy segítséget nyújt a Tiszafüredi Önkormányzat is.

Nagyon hosszú és göröngyös az az út, amin elindultak és tudják, hogy nagyon nagy célt tűztek ki maguk elé, és nagyon sok támogatót, segítőt kell még ahhoz megnyerniük, hogy a beköltözésre váró súlyos mozgássérültek előtt, megnyithassák leendő „Otthonuk” kapuit. Már most is vannak azonban, akik munkájukkal támogatják e nemes célt, számtalan a környéken élő mérnök, kisiparos, szakember segíti az Alapítvány munkáját pusztán jótékonyságból.







Horgas Eszter
Ezek az emberek adnak számukra hitet és kitartást, azon vágyukkal, hogy ők is hasznos, értékes polgárai szeretnének lenni társadalmunknak, csak esélyt kérnek hozzá.

Projectjük felett ifj. Ősz György igazgató úr személyében fővédnökséget vállalt a Ford Autó-Eskort Kft. Debrecen. Az álom megvalósításához csatlakozott a Szerencsejáték Zrt. is 5 millió Forint támogatással. A Concert & Media Kft. által szervezett Jótékonysági Koncert bevételéből kívánják fedezni az induláshoz szükséges fennmaradó összeget, valamint e nagyszabású rendezvénnyel szeretnének támogatókat nyerni, és a bevételeket ennek az „Otthonnak” a felépítésére fordítani.

A küzdőtéren elhelyezett 10 fős VIP asztalok ára 250.000 Ft, amely tartalmazza az előadás ideje alatt történő korlátlan italfogyasztást.

Normál jegyár: 6.900 Ft, 8.900 Ft, 10.900 Ft

Jegyek kaphatók: a Concert & Media jegyirodáiban, a Libri könyvesboltokban és az ismert jegyirodákban.







Adagio

Internetes jegyrendelés »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top