nlc.hu
Szabadidő
Újra színpadon az Adagio

Újra színpadon az Adagio

A három elbûvölõ és sármos fiatalember, az ADAGIO augusztus 30-án lép újra a közönség elé. A repertoárból nem maradnak ki a nõi szíveket is megdobogtató kedvencek, így az Utolsó érintés, vagy a Spanyol gitár címû dalok sem!





Időpont: 2007. aug. 30. 19.30.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Az együttes megalakulása:

Homonnay Zsolt és Nagy Sándor már régóta ismerik egymást, és évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennük, hogy milyen jó lenne valami olyan produkciót létrehozni, ahol a saját elképzelésük szerint – a pop és klasszikus zene ötvözésével – elénekelhetnék kedvenc dalaikat.

Aztán az ötlet jó ideig nem került szóba, hiszen mindketten nagyon sikeres musicallszínészek, főszerepeket játszanak és nagyon elfoglaltak. 2005-ben egy rendezvényen összefutottak Környei Attila menedzserrel, akinek elmondták az elképzeléseiket. Környei Attilának nagyon megtetszett az ötlet és azonnal elkezdett keresni egy harmadik tagot az ötlet megvalósításához.







Hosszas keresgélés, próbaéneklések után rátalált egy nagyon tehetséges debreceni operaénekesre, Balczó Péterre. Ezután felgyorsultak az események. Hamarosan elkezdődtek a munkálatok. Az elképzelt zenei világ megvalósításához a menedzser felkérte az egyik legtehetségesebb fiatal karmestert, Silló Istvánt, az Operett Színház karnagyát, hogy vállalja el a készülő produkció zenei vezetését.

Az első demó felvétel elkészültével felkeresték a SONY-BMG-t. A kiadó rendkívül lelkesen fogadta a felvételt és azonnal lemezszerződést ajánlott a fiúknak.
2005 augusztusában elkezdődtek a felvételek. Két hónapos megfeszített munka után elkészült az első ADAGIO album.

A nagysikerű Művészetek Palotája koncert után, az ADAGIO augusztus 30-án, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lép újra a közönség elé! A repertoárból nem maradnak ki a női szíveket is megdobogtató kedvencek, így az Utolsó érintés, vagy a Spanyol gitár című dalok sem!


Stílus

Zenéjükben ötvözik a klasszikus zenét a mai modern pop hangzással, a klasszikus belcanto- énekstílust a vokális pop könnyedségével. Így jön létre az elegáns és összetéveszthetetlen crossover stílus, mely hamarosan összeforr az ADAGIO nevével. Repertoárjukban népszerű hazai és külföldi nagyívű popdalok szerepelnek szimfonikus zenekari kísérettel.

Az ADAGIO-t a tagok lélegzetelállító vokális előadásmódja teszi különlegessé: Hommonay Zsolt és Balczó Péter tenor, Nagy Sándor bariton.

Jegyárak: 6900 Ft. 5900 Ft. 4900 Ft

Internetes jegyrendelés »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top