Szabadidő

65 éves nõi DJ?

Ismét elérkezett augusztus eleje, vagyis senki ne csináljon magának semmiféle programot, mert a Sziget szervezõi már mindent elintéztek. Neked már csak egy dolgod van, kimenni, és jól érezni magad.






Cesaria Evora
Persze a hatalmas programkavalkádban elég nehéz eligazodni, de hát azért vagyunk itt mi, hogy segítsünk ebben az embert próbáló feladatban.
Tudjuk, hogy az első nap mindannyian jól belehúztatok, hiszen titeket is jól elkapott az az óriási szabadságérzés, amit csak egy ilyen rendezvényen élhet meg az ember, ezért aztán a mai első program, amit ajánlunk, 19.45-kor kezdődik, az viszont igazi nagy durranás lesz. Ekkor lép színpadra a Blur egykori frontembere, vagy épp a Gorillaz megalkotójaként is megismert Damon Albarn, aki ezúttal új zenekarával, a The Good, The Bad & The Queennel kápráztat majd el mindenkit.
Ezután két ígéretes ajánlatunk van: vagy ott maradsz a Nagyszínpadnál, és megnézed a Chemical Brothers igen erősnek ígérkező programját, vagy nyugodtabb vizekre evezel – egészen a zöld-foki-szigeteki Cesaria Evora koncertjére, a Világzenei Nagyszínpadon (mindkettő 21.30-kor kezdődik). Ha esetleg egy óra után bármelyikbe beleuntál, vagy épp inkább





Chemical Brothers
színházra vágysz, mint koncertre, akkor 22.30-ra érj oda a Színház- és Táncsátorhoz, mert ekkor kezdődik a Bozsik Yvette Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös produkciójában Mozart Varázsfuvolájának kortárs táncos interpretációja. Izgalmasan hangzik, ugye?
Ezt követően ismét két út áll előtted. Az egyik, hogy átperdülsz a partisátorba, ahol 22 órai kezdettel indul a buli, és ahol a mai éjszaka folyamán valamikor (azt ugye a partiknál sosem lehet tudni, hogy pontosan mikor is) pörgeti a lemezeket a Women of the Year díjkiosztón 1998-ban életműdíjat nyert, 65 éves hölgy, Annie Nightgale, aki nem mellékesen az első női DJ volt a BBC Rádiónál. A másik lehetőség 01 órától a Jazz Színpadon: az Eichinger Quartett koncertje, ahol a világ zenéi, a játékos motívumok, valamint Eichinger Tibor és zenekarának kreativitása fest pasztellszivárványt az égre.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top