Szabadidő

Gyönyörben nincs középút

Ismét elérkezett augusztus eleje, vagyis senki ne csináljon magának semmiféle programot, mert a Sziget szervezõi már mindent elintéztek. Neked már csak egy dolgod van, kimenni, és jól érezni magad.







Gogol Bordello
Péntek lévén, valószínűleg az összes munkatársad vagy ismerősöd lepattant már a munkahelyéről, úgyhogy nincs is ennél jobb alkalom arra, hogy jó korán kimenj a Szigetre. Megéri, hiszen 16.30-tól a Nagyszínpadon a tavalyi Sziget egyik legjobb kisszínpados koncertjét adó – székhelyileg New York-i, amúgy internacionális – gypsy punk banda, a Gogol Bordello koncertezik, akiknél nagyobb bulit kevesen fognak prezentálni az idei fesztiválon. Eztán egyébként nem is nagyon érdemes elmozdulni a Nagyszínpadtól, hiszen 18 órától jön a sármos francia DJ-legenda, Laurent Garnier, majd az igazi, hiteles girlpowercsaj, vagyis Pink, akinek koncertjei igazi élményszámba mennek, mind a látvány, mind pedig a zene tekintetében (hát még ha mindezt egy fesztiválon adhatja elő). Az utolsó nagyszínpados fellépő a mai napon pedig nem más, mint a Madness (tudjátok: Welcome to the House of Fun…), szóval a szórakoztatás nagyágyúi!
Ezután ha van még kedved kulturálódni, akkor érdemes megnézned a Színház- és Táncsátorban 24 órától Eszenyi Enikő különleges atmoszférájú estjét, A gyönyörben NINCS középút címmel. Ha pedig úgy érzed, hogy inkább a bulizósabb vonalat választanád, akkor érdemes ellátogatnod a Táncdalfesztivál Sátorhoz, ahol 23.30-tól az egykori Neoton Família Csepregi Évája hevíti majd fel a hangulatodat, holnap hajnalig…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top