Szabadidő

Jajj, szegény kismacskának

Tudom, tudom, most aztán nagyon jajj a szegény kismacskának, de emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hiszen tegnap szombat volt, és tényleg nem lehetett kibírni bulizás nélkül. Úgyhogy ma talán regenerálódj egy kicsit.

Látogasd meg a reikiseket, a tájcsisokat, a civileket, töltődj fel humánummal, vallással, aztán kezdj kulturálódni.







Sinéad O’ Connor


S hogy mivel is kezdd a mai kultúrblokkot? Mondjuk 16.30-tól a Nagyszínpad első fellépőjével, a tíztagú francia zenekarral, a Babylon Circusszal, akik úgy feltöltenek majd energiával, hogy valószínűleg hajnali négyig fogsz mászkálni egyik színpadtól a másikig. Például ezután 19h-tól az Afro-Latin Színpadon megnézheted Nieto Mercedes és a Nimfa Társulat orientális táncelőadását, a Nimfameséket, és még az sem kizárt, hogy te is táncra perdülsz. Perdülj is gyorsan, mert Sinéad O’Connor 19.45-kor kezdődő koncertjét kár lenne kihagynod, nagy kár. Ha másért nem, hát legalább a Nothing Compares 2U nosztalgiájáért (bár azóta még több és sokkal jobb számot is írt már a „kopasz énekesnő”, aki minden lemezével újból és újból megújul). És hogy egy kicsit a nosztalgiánál maradjunk, Sister Bliss és Maxi Jazz 21.30-tól ugyanitt biztos fognak neked egy-két olyan dallamot játszani, amelyről majd beugrik, hogy melyik zenekar is az a Faithless (bár te úgyis tisztában vagy vele).







Babylon Circus


Ha azonban inkább egy kis magyaros acid jazz koncerten szeretnéd levezetni a fölös energiáidat, akkor irány a Jazz Színpad, ahol 21h-tól Váczi Eszter és a Szörp édesítik majd meg az estédet.

Ezek után azért rád fér egy jó kis látványos színielőadás is, méghozzá az egykori barcelonai utcaszínházból naggyá lett Tricicle társulat, akik a 22.30-kor kezdődő előadásukon eddigi pályafutásuk legjobb pillanataiból szemezgetnek majd.

És végül, hogy miért is volt szükség arra sok energiára meg feltöltődésre? Mert 02h-kor a Bahia Színpadon koncertezik a Zuboly, akik például egy dalba mixelték össze az Indulj egy útont Chris Isaac Falling in Love-jával (csak hogy a „slágerüket” emeljem ki), és akik bármin tudnak zenélni, ami csak a kezük ügyébe kerül. Tudod, With You.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top