nlc.hu
Szabadidő
Guinness rekordok a Szigeten

Guinness rekordok a Szigeten

Vasárnapra még esõvel riogattak a jósok, az égi áldás azonban nem érkezett meg, ellenben jött a Faithless. 63 ezer látogató volt kíváncsi a Sziget ötödik napjára. Valamint új Guinness rekord is született vasárnap a Szigeten!




Fergeteges koncertet adott ismét a Szigeten a Faithless. Az immár negyedik alkalommal itt fellépő csapat mindig is nagy tömegeket vonzott a fesztiválra. Így volt ez a jubileumi rendezvényen is, bár idén nem kellett kitenni a megtelt táblát. Ennek okai nyilván a vasárnapra még jósolt eső és a korábbi zuhé nyomai voltak. Az eső végül is elkerülte a Szigetet, s a továbbiakban napos időre számíthatunk, így a szervezők könnyebben el tudják tüntetni a korábbi égi áldás maradékait.

Új Guinness rekord született vasárnap a Szigeten – 14902 fiatal csókolózott a Nagyszínpad előtti téren. A szigetes csókrekord, melynek házigazdája a BORS szórakoztató napilap volt, ugyancsak a lap által, korábban szervezett rekordot írta felül – 1654-gyel többen csókolóztak most a Szigeten, mint júniusban a Kossuth téren.

Guinness rekorddöntésben idén nincs hiány a Szigeten. Az Open Tisztás szívében, a Guinness Pódium Színpadon a világ leghosszabb koncertjét tartják. A produkció a Sziget nulladik napjának reggelén indult és több mint 11580 percig tart majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top