Szabadidő

Szájról szájra

Tudom, hogy hétfõ van, és ez univerzális probléma a világban, de a Sziget ideje alatt ez csupán egy szempontból lehet nekünk érdekes: ma van az utolsó elõtti nap, tehát erõtartalékokat elõ, és irány Óbuda!






Mari Boine
A mai napra kezdésnek mindenképp a Világzenei Nagyszínpadon 18.15-től fellépő Szájról Szájra nevű formációt ajánljuk, hiszen három csodás hangú énekesnő (Bognár Szilvia, Herczku Ágnes, Szalóki Ági) és az őket kísérő zseniális zenészek (Juhász Gábor, Nikola Parov, Mester László, Kovács Zoltán, Dés András) koncertje igazi unikumnak ígérkezik. Ha már hallgattál ránk, és itt kezdted az estédet, akkor mindenképp maradj is itt a 19.45-kor kezdődő koncertre, ahol a norvég–lapp Mari Boine kápráztat majd el mágikus hangjával és az északi nép varázslatos zenei világával. Miután lélekben fent jártál a végeláthatatlan jeges tájakon, azt hiszem, megérdemelsz majd egy kis fiesztát, egy kis napsütést, egy kis karnevált is, ezért aztán nézd végig ugyanitt a salsamuffin megteremtőjének, Sergent Garciának a koncertjét 21.30-tól.

Ezután egy kicsit pörögd ki magad, vegyél magadhoz frissítőket, majd irány a Színház- és Táncsátor, ahol 24 órától Kovács Gerzson Péter rendezésében láthatod a TranzDanz legújabb táncelőadását, a Bankettet, ami a kispolgári lét visszásságait hivatott megmutatni neked DJ Palotai zenéjére.

Ha még ezek után is van energiád, vagy ha esetleg valamely karakterben magadra ismertél, és ez szomorúsággal töltött el, akkor irány a Civil Színpad, ahol 01.30-tól Emir Kusturica Az élet egy csoda című filmjét tekintheted meg. Ha már láttad, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért érdemes végignézned.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top