nlc.hu
Szabadidő
Hotel Monopoly***

Hotel Monopoly***

Látogass el te is hozzánk, az egyedi hangulatú Hotel Monopolyba. Vízparti szállodánk a Balaton északi oldalán, az M7-es autópályától 20 km-re, Balatonalmádiban található (vasútálomás 600 m).







27 szobánk klímával, kábeltelevízióval, hűtőszekrénnyel és fürdőszobával van ellátva. Gyermekeiddel, családoddal vagy baráti társaságoddal biztosan megtalálod nálunk a teljes kikapcsolódáshoz szükséges szolgáltatásokat. Gondtalan pihenését a vendég-centrikus alkalmazottakon kívül a hely valóban kivételes hangulata, valamint egész évben akciós nyitási áraink garantálják.








Ki sem kell tenned lábadat a hotelből, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalálsz. A szálloda modern wellness részlegében gyermekpancsoló és élménymedence, jakuzzi, szauna és gőzkabin várja a pihenni vágyókat. Az uszoda-bár karnyújtásnyira kínálja kedvenc frissítő italait!


 












 


A wellnessből néhány lépéssel a szálloda saját strandjára juthatsz, ahol szintén kedvedre válogathatsz a szolgáltatások közül.


 


 


 






Pihenj a napágyakon vagy szállj csónakba, vízibiciklire, esetleg vitorlásra, s fedezd fel vízközelből a környező táj szépségét! A hotelt gyönyörű kiforrt kert veszi körül, ahol az ősfák tövében teniszpálya, ping-pong asztal, kölyök-foci vagy lengőteke várja a sportolni vágyókat, grill-terasz és finom borok a gasztronómiai élvezetet keresőket.
Szállodánk éttermében és front-teraszán ízletes ételeket szolgálunk fel, vegetáriánus- és gyermekadagok is rendelhetők.







 


Mindezen túlmenően szállodánk egyedülálló programajánlatokkal is szolgálja kedves Vendégeink kikapcsolódását! Szervezőink remek kulturális és élmény-programokkal várják az érdeklődőket! Természetesen minden eseményt hivatásos szakemberek biztos kezei vezetnek! Bortúráinkon a tradícionális borvidék legjobb termelőit látogathatod meg, sport-eseményeinken pedig szakképzett vezetők vigyáznak a résztvevők testi épségére. (quad-túra, lovaglás, vitorlázás, íjászat..)


 


 








 


30 fős, jól felszerelt konferenciatermünk szintén klimatizált, valamint projektor, vetítővászon, internet hozzáférés és csodálatos balatoni panoráma teszi teljessé a céges rendezvények, tréningek lebonyolítását. Csapatépítő tréningek, work-shopok rendezéséhez kitűnő színteret és változatos pihentető (vagy éppen fárasztó) programokat ajánlunk! Érdeklődj elérhetőségeinken!


A hozzánk érkező vendégek kikapcsolódását számtalan, a szobaárban foglalt szolgáltatással és vendégszerető személyzettel szolgáljuk.






 • 24 órás recepció és room service
• saját strand és játszótér
• kerti grill
• teniszpálya
• terasz
• élménymedence gyermekpancsolóval
• Jakuzzi, szauna, gőzkabin
• Uszodabár
• éttermi szolgáltatás 100 főig
• lobby (klimatizált)
• egész épületben internetelérés
• csocsó, lengőteke, ping-pong asztal, kerékpárok
• csónak és vizibiciklik
• programszervezés
• zárt, őrzött gépkocsi parkoló








 




 


 


 


 


 


Várunk szeretettel a Hotel Monopolyban, a balatonalmádi partok mentén!



 







Hotel Monopoly


8220 Balatonalmádi, Neptun u. 15.


Tel/fax: +36 88 439-150


E-mail: info@monopoly.hu


Weboldal: www.hotelmonopoly.hu







 


Balatonalmádiról







Balatonalmádi a Balaton északi partjának egyik festői szépségű fürdőhelye, ahol nincsenek nagy távolságok, és ahonnan semmi sincs messze!
A város a Balaton északkeleti csücskében fekszik a víz felé nyitottan, nyugati és északi oldalról dombokkal övezve, amelyek mintegy szélárnyékot teremtve megóvják a települést az uralkodó szelektől. Ez az egyedülálló természeti adottság párosul a kellemes mediterrán jellegű éghajlattal. A domboldalakon évszázadok óta szőlőműveléssel foglalkoznak a helyi borászok, és pincéjükbe szívesen látják az odalátogatókat. Vörösberény zegzugos utcáin sétálva még érezni az ezer éves balatonfelvidéki falu hangulatát.

A változatos természet, a régmúlt emlékei, a szíveslátás és az aktív pihenés megannyi lehetősége teszik színessé a kirándulók, turisták itt töltött napjait. A városban több, minden igényt kielégítő standfürdő található, így mindenki talál kedvére valót. Az egész napos kirándulástól, strandolástól megéhezett turistákat a város minden pontján hangulatos vendéglők, éttermek, borozók várják ízletes ételeikkel. A sportolni vágyóknak számtalan lehetősége adódik úszásra, evezésre, vitorlázásra, teniszezésre, röplabdázásra, kerékpározásra és lovaglásra. A természetjárók itt igazán jól érezhetik magukat, jelzett túraútvonalakon bejárhatják az egész környéket, ahonnan a balatoni panorámában gyönyörködhetnek.
A város hagyományai, rendezvényei és gyönyörű fekvése biztosíték az aktív pihenésre.













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top