nlc.hu
Szabadidő
Kipárnázott léptek

Kipárnázott léptek

Barátnõink belevetették magukat a nyári éjszakába, persze az alkalomhoz illõ öltözetben és lábbeliben. Jól is érezték magukat, amíg egyikükön ki nem fogott egy csinos magas sarkú szandál.





Vera (36) és Gerda (27) megbeszélték, hogy egy csajos este keretében végigjárják a vízparti szórakozóhelyeket.

A második helyen azonban ott ragadtak, mert Verának már nem sok kedve volt a gyalogláshoz.


Gerda:
– Mi a baj?


Vera:
– Borzasztóan fáj a lábam. Legszívesebben ledobnám a cipőmet. Te hogy bírod ezeken a magas sarkakon?

Gerda:
– Kiválóan! Egy gélpárnát helyeztem a szandálomba, amely éppen azt a részét párnázza ki a lábamnak, ahol a magas sarkak miatt fájdalom jelentkezhet.

Vera:
– Hogyan?

Gerda:
– A Party Feet féltalpbetét alápárnázza a talp harántboltozatát, így a magas sarkú cipő is kényelmes viseletté válik, hiszen a sarok megemelése miatti többletsúly nem a cipőhöz, hanem a talpbetéthez nyomódik.

Vera:
– Mutasd csak! Hogy tetted bele?

Gerda:
– Óh, egyszerűen. Csupán annyi volt a dolgom, hogy a gélpárna sima felületével a cipő talppal érintkező részéhez kellett illesztenem.

Vera:
– És nem csúszik ki a szandálodból?

Gerda:
– Abszolút csúszásmentes, mivel beragasztható a cipőbe. Ráadásul mostantól jobban is illeszkedik, mivel a bal és a jobb lábbelibe külön Party Feet való.

Vera:
– Bármelyik magas sarkúmba beletehetem?

Gerda:
– Bármelyikbe. Mezítláb vagy akár harisnyával is. És elárulok még egy titkot. Ha a sarkamon tör a cipő, a Party Feet sarokvédőt használom, de már a pántok sem okozhatnak kellemetlenséget, mióta rátaláltam a zselés pántbélésre és a zselés tapaszra.

Vera:
– Azt hiszem, ezeket mind beszerzem, és a legközelebbi kiruccanásunk alkalmával mindenképpen bevetem a zselés féltalpbetétet. A többi pedig – a biztonság kedvéért – ott lesz a táskámban.

Gerda:
– Jól teszed! Így egy egész biztosan nem rombolják majd a hangulatodat a cipőtől sajgó lábaid.



További információ:
www.scholl.hu/labapolas

A Scholl lábápoló termékeket keresd a drogériákban és a hipermarketekben.


 A SCHOLL LÁBÁPOLÁS NÉGY LÉPÉSE











Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top