nlc.hu
Szabadidő
Fogadj örökbe egy kutyát!

Fogadj örökbe egy kutyát!

A karácsony még messze van ugyan, de a Lelenc Kutyamentõ Egyesület már most gazdát szeretne ajándékozni azoknak a kutyáknak, akik régi gazdájuk felelõtlensége miatt az Illatos útra kerültek.





Ismét Örökbefogadó nap


A Lelenc Kutyamentő Egyesület ismét Örökbefogadó napot rendez. Minden kedves gazdi jelöltet, érdeklődőt 2007. szeptember 29-én szombaton 10-14 óráig a IX. Illatos út 23/a címen várnak! 

A kutyák mellé egy csomag tápot, pórázt és nyakörvet is adnak, hogy az újdonsült gazdinak garantáltan tele legyen a keze. Most is, mint ebben az évben minden nap az összes gazdihoz került kutya oltva, microchippel megjelölve kezdheti meg új életét.

Az örökbefogadható kutyákról a www.illatosut.hu oldalon tájékozódhatsz.

Önkéntesek jelentkezését a 30/500-0209 számon, vagy az info@lelenc.hu címen várják! Ugyanitt várják vállalkozó szellemű kutyakozmetikusok jelentkezését is, akik fésűvel, ollóval rendbe tennék a helyszínen az ebeket.








Felhívás – Virrasztás  egy kiskutyáért

Szeptember 30-án este megemlékezésre, jelképes virrasztásra várják mindazokat, akik egyetértenek azzal: ebfronton sok a tennivaló.

Az esemény apropója:

2007. augusztus 12-én a Teve utca egyik emeleti lakásából saját gazdája kidobta kistestű kan kutyáját, a kutya egy hét után belehalt sérüléseibe.

Emlékezzünk erről a kiskutyáról és értelmetlen szenvedéséről!

Hívjuk fel a figyelmet az állatok elleni bűncselekmények növekvő számára, a hatóságok közönyére, az emberek passzivitására!

Várunk tehát mindenkit 2007. szeptember 30-án vasárnap este 18.30-ra egy csendes, békés megemlékezésre a Budapest, XIII. kerület Árpád híd metrómegálló aluljáró kijáratánál lévő füves területen (Váci út – Róbert Károly krt. által határolt terület).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top