nlc.hu
Szabadidő
Párizsi macskajaj

Párizsi macskajaj

A fura nevû Klein sikeres New-York-i divatguru, aki szívtipró pasijával egy tetõtéri luxuslakásban éli a felsõ tízezer pazar életét, ám ez neki nem elég, így fogja magát, és macskájával Párizsba költözik...





Habár szekrénye roskadozik a Gucci táskák súlya alatt, Klein szíve mégis üres,  hiányzik a mindent elsöprő szerelem. Egy napon búcsút mond eddigi életének, hogy valóra váltsa gyermekkori vágyát, és Puccini nevű macskájával, no meg a piperekészletével elköltözik Párizsba. A fény városában keresi azt a sármos franciát, aki gyermekei leendő apja lehetne, de minduntalan zsákutcába fut: megismerkedik a lezseren szexis Alexandre-ral, egyszerre randizik három Jean nevű férfival, és találkozik egy nős arisztokratával, aki a kitartott nő szerepét szánja neki.

Egyetlen amerikai sem élt Párizsban ilyen pompásan – vin blanc a Café de Flore-ban, festegetés a műteremben, naplemente a Szajna parton –, de a flört és pezsgés mögött nehéz meglátni az igaz érzelmeket, és gyakran azzal lehetünk a legboldogabbak, akire sosem gondoltunk volna.

Szerző: Kirsten Lobe
A könyv címe: Párizsi macskajaj
Ára: 3999 Ft
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó






Kirsten Lobe amerikai festőművész, tervező és írónő Wisconsin-ban nőtt fel. Calvin Klein-nél és Oscar de la Renta-nál is dolgozott divattervezőként valamint a Barney és a Neiman-Marcus áruházakban lakberendezési cikkeket tervezett. 12 évig élt New Yorkban, majd 2002-ben feladta hatalmas Tribeca-i loft lakását és Párizsba költözött. Itt született meg fia, Oscar Maximilian. Olajfestményei párizsi és new york-i kiállításokon láthatóak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top