nlc.hu
Szabadidő
Játssz együtt a sztárokkal!

Játssz együtt a sztárokkal!

Belõled is lehet játékos! Csak nevezz a szombaton megrendezésre kerülõ OPEN RUN utcai kosárlabda tornára, amelyre kilátogatnak az And1 játékosok is, és személyesen választják ki azokat a szerencséseket, akik megmérkõzhetnek velük a gálameccsen.

2007. október 6-án megrendezésre kerül az And1 Mixtape Tour hivatalos kosárlabda tornája, mely nem csupán egy nagyszabású utcai kosárlabda verseny, de egyben válogató is. Az And1 játékosai és a szervezők figyelik a küzdelmeket, és aki igazán tehetséges, azt kiválasztják és pályára léphet a másnapi gálán a Papp László Sportarénában.

Az And1 játékosok is az utcán kezdték, ők igazán tudják mit jelent felfedezetlen tehetségnek lenni, majd kapni egy lehetőséget és élni vele. Az Open Run-ra bárki nevezhet, aki elég kedvet érez magában, hogy valamelyik versenyszámban kipróbálja magát, kortól teljesen függetlenül.







Nevezni több versenyszámban lehet: 4on4 (négyfős csapatok küzdelme), 1on1 (egy az egy ellen), zsákolóverseny és hárompontos dobó verseny.

Az Open Run-ra kilátogatnak az And1 játékosok is, és személyesen választják ki
azt a 6 főt, aki velük együtt pályára léphet a gálameccsen, a Papp László Sportarénában.







Open Run Info 
Időpont: 2007.10.06.
Helyszín: Művészetek Palotája melletti parkoló területe
Regisztráció kezdete: 08.00
Verseny kezdete: 09.00
And1 Mixtape Tour Budapesten »

Bővebb infó »
Figyelem:
nem az Open Run győztesek kerülnek be a Mixtape csapatba, hanem azok, akiket teljesítményük alapján az And1 játékosok és a szervezők
kiválasztanak.

A fergeteges hangulatról a helyszínen DJ Györemix és DJ KoolKasko gondoskodik.

A nevezési határidő: október 1. A nevezés feltételeiről bővebb információ a
www.and1mixtapetour.hu weboldalon. A rendezvény a közönség számára természetesen ingyenes. 

Magyar Celebrity Válogatott
Az október 7-i Mixtape Tour eseményen az And1 csapattal megmérkőzik a magyar ismert személyiségekből álló csapat is, ami igazán sok izgalmat ígér.

A csapat tagjai:
Szekeres Nóra, Gáspár Laci, Szebeni István, Pachmann Péter, Azurák Csaba, Szujó Zoltán, Qka Mc.






After Party – Tabu Lounge
Október 7-én este 22 órai kezdettel egy nagyszabású after party keretében búcsúztatjuk az eseménysorozatot, ahol az And1 csapat is képviselteti magát. A Papp László Sportarénába szóló Mixtape Tour jegyekkel a belépés kedvezményes lesz. Az est bevételének egy része jótékonysági célokat szolgál.


Fotó: www.and1mixtapetour.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top