nlc.hu
Szabadidő
A melegben is frissen

A melegben is frissen

Vera (36) és Gerda (27) alig várták, hogy kiszakadjanak egy hétvégére a fõváros nyüzsgésébõl. A hõségben mi másról cseveghettek volna, mint a frissességrõl, ami a lábnak is kijár?





Vera:
– Képzeld, ebben a melegben gyakran még papucsban is megizzad a lábam. Különösen akkor érzem, ha sokat kell rohangálnom.

Gerda:
– Ezzel a problémával én is megküzdöttem, de néhány hete rátaláltam egy speciális hűsítő zselére, ami egy csapásra feledtette a korábbi kínos helyzeteket. Kitűnő az égő, fáradt és fájó lábakra, egyszerre dezodorálja és frissíti őket.

Vera:
– És ezt a zselét kened a lábadra? Nem lesz tőle ragacsos?

Gerda:
– Dehogy! A Freshstep hűsítő zselé a levegővel érintkezve habbá alakul. És képzeld, mindeközben pattogó, pezsgő hangot ad. Mint gyerekkorunkban a pattogós cukorka.

Vera:
– Gyorsan hat?

Gerda:
– Villámgyorsan felszívódik. Az átalakulás pedig azonnal szemmel látható. Nemcsak hűsíti, de selymessé is varázsolja a lábat.

Vera:
– Hát ez úgy hangzik, mintha egy valódi csodaszer lenne…

Gerda:
– Mindez a benne lévő mentolnak köszönhető!

Vera:
– Ne mondd, hogy egyedül ennek a zselének tudható be, hogy ilyen frissnek érzed magad!

Gerda:
– A termékcsalád többi tagja is hasonlóan jó hatással bír. A Scholl Freshstep lábizzadás elleni spray szárazon és frissen tartja a lábam egész nap, a lábfrissítő spray pedig azonnal felfrissíti a cipőbe melegedett, fáradt, sajgó lábakat.

Gerda:
– Tulajdonképpen mindhármat érdemes használni?

Vera:
– Már azzal is sokat teszel a lábad frissességéért, ha legalább az egyiket ott hurcolod a táskádban, és ha szükséged van rá, bármikor előkaphatod.

Gerda:
– Kár, hogy nincs a közelben egy drogéria…

Vera:
– Ugyan már, öt perc séta a hipermarket, akár ott is beszerezheted őket.

Gerda:
– Már indulok is!







További információ:
www.scholl.hu/labapolas

A Scholl lábápoló termékeket keresd a drogériákban és a hipermarketekben.










Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top