Szabadidő

Kényelem mindenekfelett

Állandó hõsnõink elárulják, mennyire fontos a megfelelõ lábbeli kiválasztása, amellyel számos kellemetlen elváltozásnak elejét vehetjük. A fáradt, problémás lábaknak pedig ott vannak a talpbetétek.





Vera (36) és Gerda (27) kutyát sétáltatni indultak, persze kényelmes balerinacipőben, amelyben a lábuk állja a strapát. A hosszúra nyúló gyaloglás közben Vera még mindig lendületesen lépkedett.


Gerda:
– Már jó ideje sétálunk. Nem fáradt el a lábad?

Vera:
– Hát mi tagadás, kitapostam már egy kicsit ezt a cipőmet, de jól kipárnáztam, így olyan, mintha puha szivacson lépdelnék.

Gerda:
– Kipárnáztad?

Vera:
– A Scholl Légpárna betéteit vetettem be, amelyektől sokkal kényelmesebb a cipőm, hiszen megóvják a lábat a túlzott terhelés hatásaitól. Emellett számos probléma megelőzésében segítenek.

Gerda:
– Mint például…?

Vera:
– Mint például a bütyök, a kalapácsujj, a harántsüllyedés, a lúdtalp, a térd- és a derékfájdalmak! Nem is gondolnád, hogy a megfelelő talpbetétekkel ezek megelőzhetők.

Gerda:
– És bármilyen cipőbe betehetők?

Vera:
– Mivel számos változatban kapható, találsz szandálba, sportcipőbe vagy akár bakancsba valót is.

Gerda:
– Te melyik betétet használod?

Vera:
– A Scholl Légpárna Plust. Nagy előnye, hogy méretre vágható, nem csúszik el és nem gyűrődik össze.

Gerda:
– És nem zavaró a hordása?

Vera:
– Az alsó rétege hullámosra formázott keményebb latexhab, mely növeli a kényelemérzetet, biztosítja a talp szellőzését, csillapítja a lépés rezgéshullámait, felső rétege pedig antibakteriális hatóanyaggal és könnyű illatanyaggal van átitatva.

Gerda:
– Mivel én főleg magas sarkúban járok, eddig csak a Busy Feet Spring Actiont ismertem. Ezt zárt, közepesen magas sarkú cipőben ideális. Nekem ez vált be, mert csökkenti a fáradtságot és a lábamra nehezedő nyomást, és tartást ad a lábnak.

Vera:
– És vajon lúdtalpra is létezik betét?

Gerda:
– A zselés lúdtalpbetét a zselés anyagnak és a harántboltozat alátámasztásának köszönhetően maximális kipárnázottságot és enyhülést nyújt a fáradt, fájó lábnak. A zselés anyag a cserélhető harántrésszel lehetővé teszi, hogy mindig a megfelelő alátámasztást válassza a viselője.

Vera:
– És bármilyen cipőbe jó?

Gerda:
– Igen, sőt, a lábujjak mozgását sem gátolja.

Vera:
– Azt hiszem, a mamámnak jól fog jönni…







További információ:
www.scholl.hu/labapolas

A Scholl lábápoló termékeket keresd a drogériákban és a hipermarketekben.









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top