nlc.hu
Szabadidő
Vadiúj South Park epizódok

Vadiúj South Park epizódok

Október hatodikán újabb nagy premier a magyar nyelvû MTV-n! Séf bácsi visszatér, azaz jön a South Park 10. évadja.




Szombaton este 23.30-tól az MTV nézői láthatják először Magyarországon a világhírű, Emmy-díjas animációs vígjátéksorozat 2006-os évadjának bevezető epizódját. Az új széria, ha lehet még mulatságossabb és sokkolóbb lesz, mint a korábbiak, és mint mindig, most sem kerülgetik a forró kását!

Kyle, Stan, Cartman és Kenny ebben a részben újra találkozik Séf bácsival, ám a viszontlátás kissé felzaklatja őket. Kiderül, hogy Séf bácsi egy olyan férfiklubhoz csatlakozott, melynek tagjai kisfiúkat molesztálnak…

A South Park tizedik évad epizódja szombaton esténként (ismétlés vasárnap) a magyar MTV-n!


A South Park 10. évad első rész tartalma

Séf bácsi visszatérése

A South Park egyik legkedveltebb szereplőjének fantasztikus visszatérését láthatjuk a sorozatban. A legutóbbi szezon végén Séf csatlakozott a Super Adventure Clubhoz, és elhagyta South Parkot, hogy a világ körül utazgathasson. A mostani szezon Séf visszatérésével kezdődik, akiből azóta pedofil lett. A srácok rájönnek, hogy a Super Adventure Club valójában olyan férfiak csoportja, akik azért utazgatnak a világban, hogy gyerekeket keressenek, akiket molesztálhatnak. A srácok szeretnék megszabadítani Séfet a klubban kapott agymosás hatásaitól, ezért elviszik egy sztriptízbárba. Ez működik is addig, amíg Chefet foglyul nem ejti a Super Adventure Club, akik megpróbálják újra átmosni az agyát. A klub elárulja a srácoknak a titkot: ha gyerekekkel szexelnek, akkor halhatatlanná válnak. A srácok kiszabadítják Séfet, aki viszont később meghal, mialatt a hídon állva a jövőjét tervezgeti: széttépi egy grizzlymedve és egy hegyi oroszlán. Ám a Super Adventure Club magával viszi Séf testét, és átváltoztatják Darth Séffé!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top