nlc.hu
Szabadidő
Testre szabott koncertek

Testre szabott koncertek

A fúziós zene igazi nagyágyúival bulizhatsz az A38 Hajón megrendezett Smart Music fesztiválon.




Részletes program

• 2007. október 15. European Mantra feat. Free Style Chambers Orchestra

• 2007. október 16. The Victor Wooten Band feat. Regi & Joseph Wooten

• 2007. október 17. Mike Stern Band feat. Dennis Chambers, Anthony Jackson, Bob Franceschini. Előzenekar: Juhász Gábor Trio

• 2007. október 18. Richard Bona Band

Harmadik ízben rendezi meg saját fesztiválját a fúziós zenékre szakosodott Smart Music koncertiroda. A tavaszi kísérletezős bulik (Holdsworth, Landau) és a Sziget Fesztivál Jazz Színpad programjának új dimenzióba helyezése után a Smart legénysége fennállásuk legerősebb line-upját hozta össze erre a fesztiválra, minden napra igazi nagyágyúkkal.

Richard Bona a nyári, DVD felvétellel egybekötött dupla koncertje után győztes hadvezérként tér vissza Budapestre, és a rögzítések miatt kissé kötöttre sikerült műsor után várhatóan újra elszállós, jammelős, testre és estre szabott koncertet ad legkedvesebb budapesti közönségének.

Victor Wooten, a háromszoros Grammy-díjas Bela Fleck & The Flecktones basszusgitárosa anyazenekara januári debütálása után most szólóban látogat el hozzánk: a virtuóz muzsikus hatfős zenekara élén pörgős, funkys-soulos műsorral érkezik, de természetesen a fókusz most is iskolateremtő basszusgitározásán van – Európában első alkalommal!







Richard Bona


Örök kedvencünk, Mike Stern harmincéves pályája legerősebb kísérőzenekarával érkezik: az állandósult Bob Francheschini mellett a hathúros basszusgitár fekete pápája Anthony Jackson, és egy igazi élő legenda, Dennis Chambers dobos (ld. Scofield, Santana, McLaughlin, Steely Dan) kísérik az örökmozgó főhőst. A magyar fellépők is a fenti nevekhez méltó produkciókkal készülnek: mind Juhász Gábor triója, mind a Free Style Chambers Orchestrával „kiegészült” European Mantra a fesztiválon mutatja be új nagylemezét.

További információ:
Smart Music »
A38 »

Tex.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top