Szabadidő

Kávézz indiai hangulatban!

A gyönyörû pink valamint arany színekben pompázó kávéscsészék, és a Jalayatra kávékülönlegesség a mesés India hangulatát varázsolják a kávé szerelemeseinek otthonába.

A Nespresso, a világ vezető prémium kávégyártója az állandóan kapható, kiváló minőségű 12 kávékeverék mellett évente két alkalommal, egyedülálló kávékeverékekkel örvendezteti meg fogyasztóit. A tavaszi Limitied Edition és az őszi Special Club kávékapszulák – melyek korlátozott mennyiségben kaphatóak – pazar ízvilágú, exkluzív minőségű, többnyire nagyon ritka kávékeverékből készülnek, és rendszerint kivívják az ínyenc kávéfogyasztók osztatlan elismerését.







Az ősszel boltokba kerülő  kávékülönlegesség idén a Jalayatra – mely hindi nyelven „tengeri utazást” jelent -, és a rejtelmek, csodák országának misztikumát varázsolja a kávéscsészékbe. A tenger nedves levegőjén érlelt keverék Dél-India legcsapadékosabb vidékéről, a Malabár-partról származik, ahol a kávészemek a monszunszél segítségével szívják magukba a légáramlat fűszeres aromáit. A krémes Arabica a markáns ízt és a fűszeres borsos karaktert vegyíti a szerecsendió, valamint a szegfűszeg jegyeivel.

A Jalayatra kapszulák és a pink valamint arany színekben pompázó kávéscsészék a mesés India hangulatát varázsolják a kávé szerelemeseinek otthonába. A limitált kiadású kávékeverékek és a hozzájuk tartozó kávéscsészék csupán néhány hétig kaphatóak a Nespresso Andrássy úti üzletében. (Jalayatra csésze szett – 2 db csésze alátétekkel – 5.390 Ft)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top