nlc.hu
Szabadidő
A legjobb otthon

A legjobb otthon

Ugye te is szeretnéd a legjobbat kihozni otthonodból? Nos, itt az alkalom! Most szórakozás, kikapcsolódás közben is felkészülhetsz az otthonteremtés tennivalóira október 19. és 21. között, „A legjobb otthon” lakberendezési kiállításon.




Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont, 14. ker. Budapest, Dózsa György út 1.

Nyitva tartás:
2007. október 19., péntek – 12.00–20.00
2007. október 20., szombat és október 21., vasárnap – 10.00–18.00

További információ a rendezvényről »

Tipp: Az Otthon magazin honlapja »





Itt te is megismerheted a széles körű hazai kínálatot, a bútorokat, textileket és lakáskiegészítőket, amelyek közül kedvedre válogathatsz. Méghozzá úgy, hogy a legizgalmasabb újdonságokat – mint a házimozirendszert vagy a kényeztető masszázsfoteleket – ki is próbálhatod!

Ötletekre van szükséged? A mintaszobákban különböző stílusban berendezett enteriőrök várnak, nézd meg, érezd át a hangulatukat, tapasztald meg, vajon melyik áll közelebb álmaidhoz.

Körvonalazódnak már a terveid, és szaktanácsot is szeretnél kérni? Esetleg jól jönne néhány különleges tipp? Ne mulaszd el meglátogatni az Otthon magazin standját, ahol belsőépítészek és lakberendezők, kertészek és stylistok várják kérdéseidet. S hogy kreativitását mindenki saját javára fordíthassa, számítógépes lakberendező programok és az Otthon szakembereinek segítségével laptopon ki-ki meg is tervezheti álmai otthonát!


Gyereksarok


A legkisebbeket készségfejlesztő játékok, szakértő felügyelet várja a gyereksarokban, a pihenősarkokban pedig mindig akad egy kényelmes fotel, ahol a nagyobbak felfrissülhetnek.


Nyeremények

Üdülések Thaiföldön és Balin, wellnesshétvége, nagy értékű lakberendezési utalvány, értékes szórakoztatóelektronikai cikkek találnak gazdára a szerencsés résztvevők között.


Belépők:
Felnőtt: 1700 Ft
Családi (2 felnőtt + 3 gyermek, 7–14 éves): 3900 Ft
6 év alatti gyermek esetében ingyenes
Kedvezményes jegy, diák/nyugdíjas: 1200 Ft

Jegyelővétel: www.ticketpro.hu






További kedvezmények:

• A nyomtatott hirdetésekben található kuponokkal belépőd árát tovább csökkentheted: pénteken –400 Ft-tal, szombat–vasárnap –200 Ft-tal (kizárólag felnőttjegy esetén vehető igénybe).
• Elővételi kedvezmény a jegyirodáknál –200 Ft (kizárólag felnőttjegy esetén vehető igénybe).

Ez még nem minden, hiszen ugyanitt, ugyanakkor, ugyanazzal a belépővel látogatható az immáron harmadik alkalommal megrendezett Ízlelő Show. Ételek, italok, konyhai eszközök és kiegészítők mutatkoznak be élőben. A látványkonyhában neves séfek avatják be a látogatókat fortélyaikba, emellett interaktív borbemutatók és kóstoltatások, valamint kezdők és haladók számára egyaránt izgalmas főzőiskola színesíti a programot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top