nlc.hu
Szabadidő
Téli Könyvfieszta

Téli Könyvfieszta

A karácsonyi könyvszezon nyitórendezvénye nem egy szimpla könyvvásár, hanem a hideg téli estékbõl ünnepet varázsló fieszta. Új és már megjelent kiadványokkal találkozhatsz, lesznek író-olvasó találkozók, és koncertek is.




Téli Könyvfieszta 2007
Időpont: 2007. november 8-11.
Helyszín: Felvonulási tér, Műcsarnok mellett
A rendezvény honlapja »
A november 8-11. között megrendezésre kerülő Téli Könyvfieszta 2007 könyvkiállítás- és vásár a Felvonulási téren, a Műcsarnok mellett felállított 1200 nm-es fűtött rendezvénysátorban színes programokkal várja a látogatókat és természetesen a szakmai közönséget is.

A jótékonysági könyvgyűjtés és a hétvégi könyvárverés mellett például csütörtök és péntek délután a Magyartanárok Egyesülete tart rendhagyó irodalom órát Parti Nagy Lajos és Szilágyi Ákos részvételével a középiskolás diákoknak.

A Könyvfieszta második napjának előadásait Popper Péter pszichológia órája nyitja délelőtt 10-kor. A téma folytatásaként 11 órától a híres pszichológus házaspár, Baktay Miklós és Zelka tart bevezetést a párkapcsolatok lélektanába. Délután Peter Spufford, a cambridge-i egyetem történelem professzor emerituszával Feiner Péter, az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöke és Kozák Ákos, a Gfk Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója beszélget.
A pénteki nap zárásaként Bán Zoltán András neves kritikus, a “Susánka és Selyempina” szerzője és Jánossy Lajos író beszélget a címadás nehézségeiről.







“Hangomkönyv”

A Téli Könyvfieszta 2007 könyvkiállítás-és vásár mutatja be Budapesten elsőként a „Hangomkönyv“ mobil hangstúdiót a Magyar Hangoskönyv Kiadók Egyesülete közreműködésével. A látogatók ebben a speciális stúdióban maguk rögzíthetik kedvenc szerzőjük valamely művét egy cd-re, amit aztán haza is vihetnek.

A Téli Könyvfieszta csütörtökön és vasárnap 10.00-tól 19.00-ig, míg pénteken és szombaton 10.00-tól 20.30-ig vár minden kedves érdeklődőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top