nlc.hu
Szabadidő
A legnagyobb házibuli slágerek

A legnagyobb házibuli slágerek

A buli folytatódik a legdallamosabb diszkósláger kedvencekkel!





Hódít és egyre népszerűbb a retro! Megjelent Magyarország első retro válogatásalbumának, a “RETRO DISCO KOKTÉL”nak még több slágert tartalmazó folytatása!

„Retro témájú” lemez van már több a piacon, de ez volt a legelső, és talán a legsokoldalúbb, legsikeresebb is. Nem véletlenül! Minden korosztály számára élvezetes, – legyen szó buliról, vagy a lemez otthoni hallgatásáról-, de legfőképp a 30-as 40-es, 50-esek, értékeli igazán a kiadványt. Az első rész annyi pozitív visszajelzést, kritikát kapott, hogy szinte kötelező volt a folytatás megalkotása! Előkelő, és kitartó Mahasz-listás helyezések, nagyon jó eladási mutatók után itt a méltó folytatás.

Olyan nagy nevek fémjelzik a Retro Disco Koktél 2-es CD-t, mint a Modern Talking, Bad Boys Blue, C.C.Catch, az Opus, Dschinghis Khan, Ottawan, Sabrina… a legnagyobb, és legemlékezetesebb, ma is rendszeresen bulikon és rádió által is játszott slágerekkel, ezúttal is blokkokra osztva, „koktélokba keverve”a legélvezetesebb hangzásért. Külön érdekesség, hogy számos előadó Megamixe, azaz legnagyobb sikereiket tartalmazó egyvelege szerepel a kiadványon, így a folyamatos buli, és változatosság 100%-ban garantált. Azaz nemcsak 21 dal szerepel a lemezen, hanem megközelítőleg 50!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top