Szabadidő

Retro Megadance Party – 100 % 90-es évek





CD vásárlók, gyűjtők és bulizók régi kérdése: “Mikor készül el egy igazán változatos dance-lemez a 90-es évek felejthetetlen slágereiből, a 30-as, 40-es korosztály számára? A válasz: “MOST, itt van!”


Míg a 70-es és 80-as évek dalaiból már számos átfogó album született, addig a 90-es évek korszakalkotó, és generációk számára meghatározó, szép emlékeket hordozó külföldi dance slágerekből egyetlen válogatásalbum sem létezik, pedig már ez is “RETRO” a javából! Aki elmúlt már 20, de még nincs 50, azok számára, – de leginkább a most harmincasoknak – szinte fogalom számba mennek az olyan előadói nevek, mint a 2 Unlimited, Masterboy, Ice MC, 2 Brothers on the 4th Floor, Mo-Do, Whigfield, Dj Bobo, Afrika Bambaataa…

Nemcsak maximálisan hiánypótló, igényes, “töltelékdaloktól” mentes, hanem remekül összerakott, eredeti hangzású, mégis non-stop jellegű változatos válogatáslemez a 90-es évek szuperslágereivel, mint a No Limit, Mr.Vain, Eins Zwei, Polizei, Everybody, Love Message, Take Control, Life…Emellett extra ritkaságok, mint a svájci dance-király, Dj Bobo Megamixe, vagy a 95-ös év bombasztikus klubslágere a Cherry Coke is felhangzik az albumon, az egykori “total dance” korszak klasszikusaiból!
A lemez pedig mi mással is kezdődhetne, mint a What is Love című világsikerrel, melyre még a nagysikerű ‘Diszkópatkányok’ c. filmből is emlékezhetünk…

Retro Megadance Party 22 (!) szuperslágerrel, igényesen, változatosan csak a legjavából, 80 percen át!

“Hatalmas dance-slágerek egymás után a ”Dallas” korszakából, a mobil telefonok megjelenésének és elterjedésének idejéből. A dalok hallatán eszünkbe juthat az, mikor még Bécsbe jártunk kávéért, és a Hully Gully és High Life volt a hétvégi szórakozások színhelye. Bulik és nosztalgikus utazások kötelező kelléke, főképp generációmnak, a harminc körülieknek ajánlva, emlékül a szép időkből…” – nyilatkozta, Hargittay Gábor, a Retro Megadance Party kiadvány szerkesztője.






Tracklista:

1. HADDAWAY – What is Love
2. LONDONBEAT – I’ve been thinking about You
3. 2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR – Never Alone
4. WHIGFIELD – Megamix
(Think of You / Another day (with You) / Saturday Night / Sexy Eyes )
5. MASTERBOY – Show me colours
6. LOVE MESSAGE – Love Message
(E-Rotic, Fun Factory, Masterboy, Scooter, U96, Mr.President, Caught int he Act)
7. 2 UNLIMITED – No Limit
8. ICE MC – Think About the Way
9. HITHOUSE – Jack to the Sound of the Underground – Remix ’94
10. AFRIKA BAMBAATAA – Feel the Wibe
11. RAGGA 2 SUNSHINE – Jambo Jambo Jambo
12. DJ BOBO – Everybody
13. INDIANSPHERE – Spirit of the Hawk
14. HADDAWAY – Life
15. FUN FUN – I’m Needing You
16. 2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR – Fly (Trough the Starry Night)
17. DJ. BOBO – Somebody Dance with me / Keep on Dancing / Take Control
18. URGENT C – It’s a Raining Again
19. MASTERBOY – Feel the Heat of the Night
20. TANIA EVANS from the CULTURE BEAT – Mr.Vain (New version)
21. MO-DO – Eins, Zwei, Polizei
22. CHERRY COKE – No Hagas El Indio, Haz El Cherokee  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top