nlc.hu
Szabadidő
Karácsonyi vásár kutyáknak

Karácsonyi vásár kutyáknak

Saját készítésû karácsonyi kutyakeksszel, pórázok, etetõtálak és játékok garmadájával várja a két- és négylábú érdeklõdõket Bécs elsõ kutyáknak szóló karácsonyi vására.





November 24-én nyitja meg kapuit az osztrák főváros 7. kerületében a kutyáknak és kutyákról szóló karácsonyi vásár, amelyet egy állatkereskedésben rendeztek be Bécsben.

A választékban egyaránt megtalálhatók kutyáknak és gazdáknak való ajándékok és csemegék. A kétlábúakat például forró punccsal, a négylábúakat házi készítésű karácsonyi kutyakeksszel kényeztetik. Utóbbit a bolt tulajdonosai maguk készítik májból és biozabpehelyből.

Az ínyencségek mellett természetesen temérdek hasznos holmi és csecsebecse közül válogathatnak a gazdik. Meglephetik karácsonyra kedvencüket például egy új pórázzal, etetőtállal vagy esőkabáttal – magukat pedig egy kényelmes gumicsizmával.

Nagy sikernek ígérkezik a nyitónapi fényképezkedés: ekkor a gazdiknak lehetőségük nyílik arra, hogy karácsonyi jelmezbe bújtatott kedvencükkel egy profi fotós kamerája elé álljanak. A kutya Mikulásokról, négylábú tündérekről és vicsorgó hókirálynőkről készült fényképeket akár karácsonyi képeslapként is elküldhetik ismerőseiknek.

A bolt tulajdonosai a nélkülözőket sem hagyják cserben: a karácsonyi vásár minden napján mérlegre állítják a kutyusokat, és kiválasztják a három legsúlyosabbat. A vásár végén aztán összeadják az így összegyűlt kilók számát, az ennek megfelelő pénzösszeget pedig egy állateleség-gyártó átutalja a „Licht ins Dunkel” – a magyar „Aranyág”-hoz hasonló – egyesület számára.

A bolt címe: Bunter Hund – 1070 Bécs, Neustiftgasse 42.

A vásár nov. 24-től dec. 24-ig van nyitva az üzletben:
Hétfő–péntek: 10–19 óra
Csütörtök: 10–21 óra
Szombat: 10–17 óra

Bővebb információ »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top