A Hungaria pezsgők alapborai az Etyek-Budai borvidékről származó friss, üde, markánsabb savtartalommal rendelkező szőlőfajták alapboraiból erjesztik az igen munkaigényes Méthode Transvasée eljárásra alapozva. A pezsgők két-három hónapig Magnum palackokban erjednek, majd 9-18 hónapon át seprőn érlelődnek. A pezsgőkre jellemző másodlagos erjesztés során kialakuló autolizált ízek teszik a Hungaria-t a gasztronómia vezető pezsgőmárkájává.
A palackban erjesztett pezsgők kínálatában mindez garantálja a Hungaria Pezsgőpincészet piacvezető szerepét, amelyet kimagasló minőségének köszönhetően a világ számos országában, hazai és nemzetközi borversenyeken számtalan díjjal ismernek el.
Ünnepi játék!
Ismerje meg jobban a Hungaria pezsgők világát, játsszon a www.hungaria.cc weboldalán és nyerjen egy karton Hungaria válogatást!