Szabadidő

Dolce Vita: Házibuli

A Házibuli címet viselõ korongon húsz nagy örökzöld bulizós és népszerû sláger szerepel, valamint a Dolce Vita zenekar egy saját szerzeménye.




Retro és Rock&roll partyk, utcabálok: röviden ez jellemző az egyáltalán nem kezdő formációra, hiszen a zenekar régóta létezik és fáradázik azon, hogy a fiatalok a legjobb és legismertebb dalokra, slágerekre bulizzanak. A banda saját koncerteken, zártkörű bulikon, utcabálokon, céges összejöveteleken, partikon vállalja a közönség szórakoztatását, és nemrég egy saját válogatás albummal rukkoltak elő. 

A Dolce Vita rajongóinak nagy része a lányok, hölgyek táborából kerül ki, de új rajongókat is szeretne meghódítani, ezért is igyekeztek könnyen emészthető, változatos és slágerdalokat összeállítani az új anyagra. Néhány remek dalcím a kínálatból: „Zene nélkül mit érek én”, „Limbo-hintó”, „Ciao Marina”, „Azok a boldog szép napok”, és még számos nagy sláger, garantáltan remek és igényes előadásban. A lemez tehát minden korosztály számára tartogat zenei csemegéket, így a bulizás és a remek hangulat garantált. Az új lemez mellett a formáció továbbra is vállal különböző fellépéseket, vagy céges bulikat. Műsoruk főleg a 70-es 80-as évek nagy slágereiből állnak, de természetesen eljátsszák a modernkor remekeit is.

Tracklista:

1. Bossanova Senorita
2. Zene nélkül mit érek én
3. Darabot a szívemből
4. SZPSZ (Száguldás, Porsche szerelem)
5. Csók király
6. Limbóhintó
7. Rock and Roll Party
8. Arrivederci Amore
9. Gina a Bestia
10. Ciao Marina
11. Létezem
12. Megy a lány (Egy alacsony férfi dilemmája)
13. Szeretlek is meg nem is
14. I Love You
15. Hotel Menthol
16. Beebop Lulu
17. Azok a boldog szép napok
18. Rég várok valakire
19. Valami nagy szerelem
20. Kell, hogy várj
Bonus track
21. Csak egy pillanat

Hivatalos site »

Kiadó: Retro Media

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top