Szabadidő

Szilveszteri bulikalauz

Nincs még ötleted, hol töltsd idén a szilvesztert? Összegyûjtöttük neked, hol milyen bulikkal várnak téged vidéken és a fõvárosban, hogy könnyebb legyen a döntés.

 






Programok Budapesten

 





Kubai szilveszter a Fonóban

 

A nagy sikerű Salsa y Picante lemezbemutató turné megkoronázásaképp Elsa Valle és a Rumba Caliente koncertje zárja az évet a Fonó színpadán. A művésznő a saját szerzeményein kívül a legjobb salsaslágereket is elhozza nekünk, egy igazi kubai óévzáró, újév-köszöntő buli keretében.

Ezen az estén tényleg minden Kubáról szól, kubai szakács főzi az eredeti kubai ételeket, a felszolgálók tipikus kubai ruhába öltöznek, lesz kubaitánc-show.
De mitől is lesz igazán tradicionális kubai ez a szilveszter? Létezik egy nagyon szép hagyomány Kubában, szilveszter estéjén a barátság és a szeretet jegyében minden vendég hoz magával valami hozzávalót az újévi leveshez (la Caldoza de Cica y Marina). Egy darab krumpli, hagyma, fokhagyma vagy bármilyen zöldség, amelyet mindenki beledob a fazékba érkezéskor, és a szórakozás közben szépen megfőzik.

Mindenki tegyen egy kalapot a fejére (sombrero), egy színes inget, kendőt kössön magára, és dobjon valamit a levesbe! Ha mindez megvan, hiába a kemény tél odakint, az ajtón belépve átlépsz a napsütötte tengerpartra, az igazi forró karibi szilveszterbe!

 

Jegyek elővételben a Fonó pénztárában: 1116 Budapest, Sztregova u. 3.
Tel.: 206-5300

Bővebb információ »






MTV szilveszteri parti a Petőfi Csarnokban


Programok:
Main Arena:
The Advent – live! (Kombination Research – London – UK)
Funk D’Void (Soma Records – Glasgow – UK)
Toni Rios (Cocoon – Frankfurt – D)
Philipp Straub aka Felipe (Titan – Vienna – A)
Hot X (Deadcode – H)
Budai (Egoist – H)
Newl (Budapest – H)
Coyote (Deadcode – H)
Collins & Benham – live! (Solid Beats – H)

 

Electronic Beats second floor:
Igor Do’Urden aka Reecoba (Deadcode – H)
Pöli (Madeinn – H)
Polymorphin (Schallschnelle – H)

 

Helyszín: Petőfi Csarnok, Zichy Mihály út 14. – Budapest
Időpont: 2007. december 31., 22.00–07.00
Jegyek elővételben: 4990 Ft
Belépő: 5990 Ft/limitált VIP-belépő: 10 000 Ft
Jegyek a Volt boltban (Klauzál tér 14.) és a Deep hanglemezboltban (Aradi u. 22.) kaphatók. A belépők az info@deadcode.hu címen is megrendelhetők.
Info: 06-30/3030-220

 






Szilveszteri buli a Syma Csarnokban



Fergeteges hangulat, tánc, buli vár mindenkit egy vadonatúj szilveszteri rendezvényen: december 31-én, 20 órakor egyetlen éjszakára megnyitja kapuit az ország legnagyobb szórakozóhelye. A Syma Csarnokban reggelig tart a buli. A fergeteges hangulatról a ’60-as évektől napjainkig leginkább ismertté vált legnagyobb hazai és külföldi slágerek gondoskodnak.

Programok:

Az egész éjszakás tánc, buli mellett számos más programmal teszik még felejthetetlenebbé a hangulatot. Lesz koktélbár, kaszinó, karaokeszínpad. Az este garantált fergeteges hangulatáról Dj Smash gondoskodik. Ezenkívül természetesen rengeteg büfé, kaja, pia, partifotó, kivetítő, hatalmas hang- és fénytechnika, tehát minden, ami Magyarország legnagyobb házibulijához szükséges.


Jegyek:
• Normál jegy: 5990 Ft (a vendégek a jeggyel a rendezvényt látogathatják, a ruhatárat és a
büféket térítés ellenében egész éjszaka használhatják)

• VIP-jegy: 17 990 Ft (a VIP vendégeknek a Népstadion-kertben lévő bejáratnál ingyenes VIP-parkolót biztosítunk, majd sorban állás nélkül léphetnek be a VIP-bejáraton, ahol egy welcome drinket kapnak. Ingyenesen vehetik igénybe a VIP-ruhatárat, majd a Syma Csarnok éttermében egész éjszaka vacsorázhatnak korlátlan étel- és italfogyasztással a büféasztalon szereplő ételekből, valamint korlátlanul fogyaszthatnak csapolt sört, házibort, üdítőt és ásványvizet.

Jegyek kaphatók a Szabad Tér Jegyirodában (XIII., Hollán E. u. 10.), az összes ismert jegypénztárban és a helyszínen. Telefonos jegyinformáció és jegyrendelés: 06-1-340-4883

Megközelítés, parkolás: 2-es metró (Stadionok állomás), 1-es villamos, 75-ös, 77-es és 80-81-es troli, 95-ös, piros 130-as, piros 144-es és a 161E autóbuszjárat áll meg kb. 50-100 m-re a rendezvényközponttól. Közel van a Stadion helyköziautóbusz-pályaudvar. Rövid sétányira (vagy egy metrómegállónyira) található a Keleti pályaudvar.


 






Retroszilveszter a Bakelitben


19.00 – Kapunyitás – welcome drinks 

Étel- és italkínálat: garrone, martini cukros citrommal, fűszeres forralt bor, narancsdzsúsz, ásványvíz, szendvicsbár, libatepertő csak úgy magyarosan, hagymával, paprikával, uborkával, szendvicsfalatkák (sajtos-szalámis,
körözöttes, májkrémes ízlelgetnivalók)

Programok:

20.00 – Retrodiszkó és latin táncok, táncbemutató és tánctanítás
21.30 – Svédasztal 3-féle menüvel  

Bőrös malackaraj, pezsgős-aszalt szilvás káposztával
Sertésszűz sültpaprika-mártással és juhtúrós sztrapacskával
Zöldséggel töltött pulykamellfilé baconköntösben, burgonyafánkkal

23.00 – Hastáncbemutató és tombola 

24.00 – Himnusz és egy pohár pezsgő 

24.30 – Dj Kazi reggelig 

Hogy éjfél után se maradj éhes: csülkös korhelyleves csípősen, füstöltkolbász-karikákkal


Belépő: 7800 Ft 

Jegyinformáció: 0630/516-8860 vagy az info@bakelitstudio.hu e-mail címen.
Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 164. 


 

 

Szilveszterezz a Vámpírok bálján!

A nagy sikerű nyári előadás-sorozat után szilveszterkor nyitja meg téli szezonját a Vámpírok bálja produkció, amely alkalomból a nézők a szereplőkkel koccintva köszönthetik az új évet. Az Oscar-díjas Roman Polanski kultikussá vált musicaljét, amelyet nemzetközi alkotógárdával, Kentaur látványtervei alapján állított színre a PS Produkció, Egyházi Géza, Andrádi Zsanett, Nagy Sándor és Tihanyi Ákos főszereplésével december 31-től január 13-ig láthatja újra a közönség a Magyar Színház épületében.







Baranya Dávid


A Megatáncból ismert Rákász Dániel és Baranya Dávid szólótáncai teszik még fergetegesebbé az estéről estére állótapssal fogadott produkciót. A borzongatóan humoros és látványos vámpírparódiával, amely eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon, a színikritikusok véleménye szerint a Broadway és a londoni West End költözött Budapestre.

Bővebb információ » 
 

Tilos Rádió vs. Rewind pres.: „Nekünk Nyóc”. Szilveszteri rádiótámogató mulatság 

Közreműködő(k):
Irie Maffia – előadó
Dj Palotai – előadó
Dj Mango – előadó
Mc Zeek – előadó
Cadik – előadó

 

Vida & Vida feat Format C, Smokin’ Headz Crew, Kanada Káosz, Haze, Lee’n’gum, Sanyi, Ozon & Future, Dr Analog, Placid, Szamosi Bros, Minek, Zefír, Sztepp, Vektor & Nixon feat Slitz. Látvány: Kiégő Izzók.

 

Belépő: 3000 Ft 

Helyszín: A38 Hajó
Időpont: december 31., hétfő, 22.00 

 






Programok vidéken


SZIN Ice Szegeden: Az ország legjobb szilveszteri ALTERNATÍVája

 

A legnépszerűbb hazai fesztiválzenekarok búcsúztatják a 2007-es évet a SZIN Ice szilveszteri buliján az év utolsó napján. A legnagyobb hazai évzáró buli azonban már 29-én elkezdődik, és a SZIN Ice három programhelyszínnel várja vendégeit a szegedi műjégpályán, ahol a számos koncert és sportprogram mellett felejthetetlen szilvesztert is ígér.

 





December 31-én, az ország legalternatívabb szilveszteri buliján, a SZIN állandó szereplőjének számító KISPÁL ÉS A BORZ kifejezetten erre az alkalomra összeállított repertoárral ünnepli nemcsak az új évet, hanem a zenekar fennállásának 20. évfordulóját is. A csapat az eddigi évek legjobb terméseiből válogatva ígér emlékezetes koncertet. Őket követi az ország legjobb koncertzenekaraként is emlegetett QUIMBY, majd érkezik az idei SZIN himnuszát, a SZINezd újra című slágert megalkotó MAGNA CUM LAUDE. A három zenekar együtt köszönti az új évet, utánuk pedig a tánc veszi át a főszerepet. Érkezik ugyanis DJ MÁRK, és hozza a legjobb házibulizenéket, hogy senkinek ne legyen kedve megpihenni. Ugyanez a célja a szegedi TECHNOID COMMUNITY-nak, akik egy ütős buli keretében a sokszínű drum and bass világból főként az igazi technoid, illetve neurofunk stílusokat mutatják be a SZIN Ice közönségének. Hozzájuk csatlakozik a tech step ág belga képviselője, Crossfire, valamint Masheen, Anglia legnívósabb technoidproducere lép fel.

 

Jegyinformáció: jegyek a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu) és Szegeden, a Belvárosi moziban (Vaszy Viktor tér 3.) kaphatók. A vásárlás készpénzzel és üdülési csekkel is lehetséges. Elővételi lehetőség 2007. dec. 28-ig!

 

Bérlet:
Elővételben: 6500 Ft
A helyszínen: 7500 Ft

 

Napijegy:
1., 2. nap elővételben: 2500 Ft
1., 2. nap a helyszínen: 3000 Ft
3. nap (szilveszter) elővételben: 3500 Ft
3. nap (szilveszter) a helyszínen: 4000 Ft

Helyszín: Szeged, műjégpálya

 


 

Szeged, Széchenyi tér
       
Persze a hagyományokhoz hűen a belvárosban, a Széchenyi téren is fergeteges koncertek várnak rád.

 

Programok:

21.00 – The Next Generation – T3-koncert

22.00 – Blues Bell – szilveszteri Happy Blues-koncert

23.00 – BIKINI-koncert

00.00 – Tűzijáték

00.15 – BIKINI-koncert (ráadás)

01.00 – Utcabál az Útközband Happy Company közreműködésével

 

Helyszín: Szeged, Széchenyi tér
Időpont: 2007. december 31., hétfő, 21.00
Bővebb információ »








 

Városi szilveszter Szentendrén

 

A hagyományos Fő téri óévbúcsúztatón éjfél előtt a Balkan Fanatik játszik, a polgármesteri köszöntő után tűzijáték és utcabál lesz.

 

Programok:
22.30-tól játszik a Balkan Fanatik
24.00 – Polgármesteri köszöntő
00.05 – Tűzijáték
00.15 – Utcabál DJ-vel

 

Helyszín: Szentendre, Fő tér
Időpont: december 31., hétfő, 22.00 







B. ú. é. k. MISKOLC!
Szilveszteri utcabál a Városház téren

A várható hatalmas érdeklődésre tekintettel a közönség óriáskivetítőn is figyelemmel követheti az eseményeket. A fedett, fűtött színpadon elsőként a város tehetséges ifjú zenekarai kapnak bemutatkozási lehetőséget. A fiatalok után a miskolci rockzenei élet meghatározói szórakoztatják az óévbúcsúztatókat: este 8 órától a Bon Jovi-nótákat prezentáló Jon Bovi, majd a Bíborszél együttes lép színpadra. Az őket követő Disco Express idén is különleges maskarákkal készül az év utolsó szabadtéri bulijára. Este 10 órakor a Vaga Banda gólyalábasai tartanak látványos tüzes bemutatót, utána Szikora Róbert és az R-Go szuperkoncertje következik a színpadon. 

Az éjféli tűzijáték után az idei utcabál zenekara, a budapesti Madarak együttes teszi próbára a táncos lábúakat. A városi rendezvény kb. hajnali 2 órakor ér véget, a szilveszterezők hazaszállításában az MVK Zrt. járművei is részt vesznek.

 

Programok:
Este 7 órától: bemutatkoznak a Borsod Online tehetségkutató sorozatának legjobb miskolci diákzenekarai
Este 8 órától: Jon Bovi-koncert
Este fél 9-kor: Bíborszél-koncert
Este 9 órától: Disco Express-koncert
Este 10 órától: Szikora Róbert és az R-Go élő szuperkoncertje
Éjfél előtt: újévi köszöntöt mond Káli Sándor, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere
Éjfélkor: Himnusz, tűzijáték
Éjfél után: utcabál a Madarak házibuli-zenekarral

 

Helyszín: Miskolc, Városház tér
Időpont: 2007. december 31., hétfő, 19.00
Bővebb információ »

 

 

Városi szilveszter Veszprémben
Buli az Óváros téren

 

Fellépnek: Módri Györgyi, a Petőfi Színház színművésze, tűzzsonglőrök és tűzfúvók
Sztárvendég: Gáspár Laci
Éjfél után: polgármesteri köszöntő
Hajnalig: diszkó Dj Kaiserrel

 

Helyszín: Veszprém, Óváros tér
Időpont: december 31., hétfő, 22.00 


Megaszilveszter Pécsen

Program:

• 19 óra: Kovács András Péter (a 2006-os humorfesztivál győztese), a jelenlegi legnépszerűbb humorista
• 20 óra: NEOTON ÉLŐ exkluzív koncert. A rengeteg slágert, remek zenét játszó együttes közel 2 órán keresztül húzza a talpalávalót.
• 22 óra: 70’-es, 80’-as, 90’-es évek legnagyobb slágerei egy profi DJ-vel HAJNALIG!

 

Közben éjfélkor Himnusz, pezsgőzés, majd tombola igen értékes nyereményekkel.

 

A belépőjegy ára tartalmazza: a belépőjegy már maga egy darab tombola (persze a helyszínen még plusztombolát lehet vásárolni!), meghirdetett műsor, érkezéskor egy pohár pezsgő, svédasztalos étkezés (folyamatos feltöltéssel, hideg, meleg ételek), sör, bor (minőségi palackos villányi borok), üdítők és ásványvíz korlátlan fogyasztása, éjfélkor 1 üveg pezsgő/4 fő.

 

Jegyárak:
Októberi vásárlással 12 900.–
Novemberi vásárlással 13 900.–
Decemberi vásárlással 14 900.–

 

Jegyek korlátozott számban kaphatók, mert CSAK ülőhelyek lesznek 4, 6, 8 fős asztaloknál!

 

Időpont: 2007. 12. 31. – 2008. 01. 01.
Helyszín: Pécs, Expo Center Pécs épülete, Megyeri utca 72.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top