nlc.hu
Szabadidő
Családi üdülés Tirol téli csodavilágában

Családi üdülés Tirol téli csodavilágában

Hócsaták, fáklyás szánkótúra és a gyermekek igényeire szabott nagyszerû ajánlatok várják a családokat Tirol csodás téli világában. A kínálatot a gyermekekre specializált síoktató tanfolyamok teszik teljessé.

Téli üdülés Tirolban

Az Alpok szívében az otthonosság és a vendégszeretet mellett a gyermekbarát szolgáltatások állnak a téli kínálat középpontjában. A speciális családi ajánlatcsomagoknak köszönhetően a felnőttek kikapcsolódhatnak, míg a gyermekek kitombolhatják magukat Tirolban, ahol minden megtalálható, ami egy feledhetetlen családi üdüléshez kell.

Ingyenes síbérlet

A Kaiserwinkl üdülőrégióban speciális ajánlatcsomag várja a családokat a 2008. március 8-tól 15-ig tartó időszakban: 7 éjszaka kétágyas szobában reggelivel vagy egy üdülőházban már 154 eurótól foglalható személyenként. Az ajánlathoz különleges kedvezményként jár egy ingyenes hatnapos síbérlet a kösseni Unterberghornra és a walchsee-i Zahmen Kaiserre, ahol összesen 50 km sípálya várja a vendégeket (ebből 30 km hóágyúzható).

E-mail: incoming@kaiserwinkl.com
További információk »


A gyermekek ingyenesen tanulhatnak meg síelni

Az Imst-Gurgltal régió 2008. január 5-től február 2-ig és 2008. március 1. és 15. között idén is ingyenes ötnapos síoktatást kínál a 4 – 6 éves kor közötti gyermekeknek. 7 éjszaka családi apartmanban hatnapos síbérlettel és a síbusz ingyenes használatával 2 felnőttnek és 2 gyermeknek (6 éves kor alatt) 616 eurótól foglalható. Az ajánlatcsomag keretén belül a gyermekek játékos módon sajátíthatják el a síelés alapjait Bobo pingvin segítségével és felfedezhetik a Gurgltal csodás téli világát egy lovas szános kirándulás alkalmával.
További plusz szolgáltatás az ingyenes gyermekfelügyelet két éves kortól.

E-mail: info@imst.at
További információk »

St. Anton am Arlberg – gyermekbarát üdülőhely

St. Anton am Arlbergben, ahol a hírességek is szívesen töltik téli üdülésüket, a gyermekek is szeretettel látott vendégek. Az úgynevezett hóember síbérletnek köszönhetően a 2000 után születettek mindössze 10 euróért használhatják a síparadicsom 85 felvonóját az egész téli szezon alatt.

A híres St. Anton-i síiskolában a gyermekekre specializálódott síóvoda és heti gyermekprogramok várják az apróságokat.

E-mail: info@stantonamarlberg.com
További információk »


Ingyenes síelés a Kaunertalban

A szuper akciós hetek alkalmával a Kaunertal 2008. április 19-től 26-ig feledhetetlen téli élményekkel csábít felüdülésre. Személyenként mindössze 175 euróért foglalható szállás üdülőházban, a vendégek ingyen használhatják 6 napig a gleccserutat és büszke birtokosai lehetnek egy hatnapos síbérletnek a síbuszjárat használatát is beleértve. Rossz idő esetére vagy a síeléssel töltött nap kellemes lezárásaként a vendégek és gyermekeik kapnak egy hatnapos belépőt a helyi uszodába.

E-mail: kaunertal@tiroleroberland.at
További információk »

Az Ötztal téli világa

A gyermekbarát Ötztalban 7 éjszaka, félpanzióval, hatnapos síbérlettel és esti belépővel a híres Aqua Dome-ba, a Längenfeldben található termálfürdőbe már 628 eurótól foglalható a családok számára. Tökéletes üdülés a felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt, akik napközben a porhóval borított sípályákon tombolhatják ki magukat, este pedig a meleg termálvízben lazulhatnak el. A fürdőben található különálló gyermekvilág és a varázslatos kilátást kínáló wellnessrészleg gondoskodik az egyedülálló felüdülésről.

E-mail: info@oetztal.com
További információk »

Bővebb információ: Tirol Info »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top