nlc.hu
Szabadidő
15. jubileumi Esküvõ Kiállítás

15. jubileumi Esküvõ Kiállítás

Ha épp házasságkötés elõtt állsz, vagy még csak tervezgeted, látogass el az idei év újdonságait bemutató Esküvõ Kiállításra, ahol mindent megtalálsz, ami egy színvonalas esküvõ megszervezéséhez szükséges.




15. jubileumi Esküvő Kiállítás
Helyszín:
Kongresszusi Központ és Novotel
Időpont: 2008. január 25–27.
péntek: 14.00–19.00
szombat–vasárnap: 10.00–18.00
Bővebb információ »





Szerelmespárok kígyózó sora várja a Kongresszusi Központ főbejáratánál a kapunyitást január utolsó hétvégéjén. A ház három napra biztosít otthont az esküvői szakma legrangosabb eseményének.

Az idei már a 15. alkalom, hogy az ország egész területéről és külföldről is összesereglenek a házasságkötés előtt álló párok. Közel 160 kiállító várja az érdeklődőket a 2008-as esztendő újdonságaival.

Több ezer menyasszonyi ruha és kiegészítői, vőlegényöltözet, autó, torta, virág, meghívók, jegygyűrűk, különleges dekorációk, rendezvényszervezők speciális ajánlatai, esküvői helyszínként bemutatkozó kastélyok, éttermek, szállodák, fotósok és videósok, tűzijáték, jégszobor, koktél- és partiszerviz, nászút- és nászajándékötletek, valamint fodrász, sminkes, hárfazene várja a látogatókat.

A jubileumi kiállítás alkalmából a Sztárexpressz Műsoriroda jóvoltából érdekes produkciók is láthatók: Keleti Andrea rövid táncbemutatót és táncórát tart, fellép Varga Ferenc és Balássy Betti, Südi Iringó és Dudás Tibor, Keresztes Ildikó, Tunyogi Bernadett, Csocsesz, a mulattatás nagymestere, Kató Zoltán szaxofonművész, az Ungár zenekar és még sokan mások. A 15. kiállításon minden 150. vendéget egy üveg Freixenet pezsgővel ajándékoznak meg a szervezők.

Az 1500 Ft-os belépőjegy mellé egy szerencsekártyát kapnak az érkezők – amellyel a vasárnapi nyereménysorsoláson vehetnek részt –, valamint egy 150 oldalas vásári katalógust, amely a kiállító cégekről tartalmaz információkat és részletes térképet az eligazodáshoz. A szerencsekártyát érdemes lesz kitölteni: többek között utazási utalványt, menyasszonyiruha-kölcsönzést, karikagyűrűket, esküvői dekorációt, de profi táncórát is nyerhetnek a látogatók.
Vásári akciókra és jelentős kedvezményekre, mint eddig minden évben, az idén is számíthatnak a párok.






A szervezők azt a célt tűzték maguk elé, hogy az Esküvő Kiállítás és Vásár ne csak három napig tartson, hanem egész évben bármikor, bárki számára elérhető legyen. A világhálót segítségül hívva a rendezvény megújult honlapján, a www.eskuvovasar.hu-n a hagyományos fotós megjelenés mellett ezentúl videoklipeken is bemutatkozhatnak az esküvői témában tevékenykedő cégek. A klipek segítségével egy-egy új termék bemutatása lényegesen leegyszerűsödik: elegendő például egy csokiszökőkútra gondolni. Nem kell hosszasan írni arról, hogyan működik, mire szolgál. A filmen látható lágyan folyó csoki látványa az ízlelőbimbókat azonnal működésbe hozza, szinte az édes csoki illatát is érezni.
Érdemes már a kiállítás előtt megtekinteni a honlapot, hogy a vásár idején a Kongresszusi Központban célzottan kereshessék meg a látogatók a szalonokat, próbálhassanak fel ruhákat, vagy kérhessék más témában is a szakemberek véleményét. Így a kiállítás nemcsak stresszmentes, hatékony és eredményes, hanem valódi élmény lesz a jegyespárok és családjaik számára egyaránt.






A „Francia gazdasági év Magyarországon” rendezvénysorozat keretében első alkalommal szervez a budapesti Esküvő 2008 vásáron francia standot a Francia Kereskedelmi Kirendeltség. A hazai közönséget két párizsi haute couture divattervező – Ana Verone és LK Paris – varázsolja el legújabb kollekcióival, amelyeket a helyszínen felpróbálhatnak, megvásárolhatnak vagy megrendelhetnek.




A vásáron Ana Verone legújabb, Tündérek bálja kollekcióját, valamint a múlt decemberi Miss France szépségverseny középdöntősei által is viselt Szalamandrák nevű, piros kollekcióját mutatja be. Különlegessége még a standnak, hogy a világon elsőként a budapesti publikum láthatja a párizsi kreátor kislányoknak tervezett, alkalmi modelljeit. E környezetbarát ruhák kizárólag méltányos kereskedelemből – Laoszból, Afrikából és más országokból – származó anyagokból készültek. Laure Kczekotowska LK nevű kollekciójával és az Always true in my fashion modelljeivel érkezik a magyar fővárosba.

Mellettük az egyetlen magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt kínál francia luxus- és egyedi parfümöket, valamint más izgalmas illatos szolgáltatásokat. A stand látogatói leendő ruhájukat divatbemutatókon is kiválaszthatják, amelyekre szombaton és vasárnap 12, 15 és 17 órakor kerül sor. A kiállításon vásárolt vagy megrendelt ruhákhoz a boldog arák 10 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top