Szabadidő

Anya, lánya, unokája

A három nemzedéket képviselő nők számára itt a megfelelő alkalom, hogy rendezzék vitáikat, és hogy megpróbálják megérteni egymást.

Rachel (Lindsay Lohan – Bajos csajok) igazi lázadó tinédzser és hisztikirálynő: iszik, bulizik, káromkodik. Amikor autóbalesetet okoz, alkoholista anyja, Lilly (Felicity Huffman – Született feleségek) egy idahói mormon faluban élő édesanyjára bízza. Georgia (Jane Fonda – Anyád napja) nem az a tipikus aranyos nagyi; szigorú szabályok szerint él. Számára Isten az első, a munka pedig a második. Meg is gyűlik a baja nagyszájú unokájával. Rachel egy pillanat alatt felrázza az álmos kisvárost, és ahogy telik az idő, Georgia is kezdi megérteni, honnan ered a fiatal lányban dúló düh.

Szörnyű családi titokra derül fény, melynek hatására még Lilly is visszatér a kisvárosba. A három nemzedéket képviselő nők számára itt a megfelelő alkalom, hogy rendezzék vitáikat, és hogy megpróbálják megérteni egymást. Garry Marshall, olyan nagysikerű komédiák rendezője, mint a Micsoda nő!, az Oltári nő és a Neveletlen hercegnő, ezúttal egy komolyabb hangvételű, érzékeny filmet tett le az asztalra, amely minden generáció számára tartogat meglepetéseket.

DVD infók

Magyar cím: Anya, lánya, unokája

Eredeti cím: Georgia Rule

Rendezte: Garry Marshall

Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan

Magyar extrák:

– Így készült az Anya, lánya, unokája
– Garry Marshallal a kulisszák mögött
– Bakiparádé
– Az Anya, lánya, unokája nőalakjai

Hangok: magyar (5.1*), angol (5.1*)

Feliratok: magyar, angol

Játékidő: 113 perc

Ajánló:
Film.lap.hu »
Mozi.lap.hu »
Színész.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top