Szabadidő

Írd fel magad a térképre!

Tedd kíváncsivá és érdekessé az országot! Mutasd be saját történeteden keresztül, miért fontos számodra egy-egy település.

Egyedülálló ötlettel indítja a tavaszt a belföldi turisztikai piac meghatározó portálja a Vendegvaro.hu. Az Írd fel magad a térképre” elnevezésű tartalom-kampány arra buzdítja az oldal látogatóit és az internetező közösséget, hogy mutassák be a Vendégváró látnivalóit (szülőhelyüket, a környék nevezetességeit) a gyermekkorukon, illetve személyes élményeiken keresztül. A látogatók történetei, élményei által az ország még inkább megismerhetővé és izgalmassá válik.

Mint ismert, a vendegvaro.hu turisztikai site-on megtalálható mindaz, ami egy utazót érdekelhet. A látogató megtervezheti, hová megy, mit néz meg utazása során, megszervezheti a programját, választhat a vendéglátóhelyek közül, szállást foglalhat… A site azonban túl kíván lépni a turisztikai portálok szokásos szolgáltatási lehetőségein: arra kéri a látogatókat, hogy szubjektív történeteikkel tegyék személyessé mindazt a tartalmat, amit a Vendegvaro.hu kínál. Az „Írd fel magad a térképre” kampány lényege, hogy a látogató saját történetén keresztül mutathatja be másoknak is, miért izgalmas és fontos számára egy-egy település, egy hely, épület, út, városrész, vagy az a bizonyos kődarab.

Az írások – a szöveg tartalmának megfelelő – földrajzi oldalain kerülnek publikálásra. Sőt, a szerző kérheti blogja, fotógalériája vagy weboldala linkelését is.

Az Írd fel magad a térképre! kampányról bővebben a http://www.vendegvaro.hu/irdfolmagad oldalon olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top