Szabadidő

Lélegzetelállító természetfilmek a Disney-től

A legjobb természetfilm-rendezők segítségével olyan látvány tárul majd a szemünk elé, amit még sose láttunk, így a filmalkotókkal együtt hatalmas felfedezéseket tehetünk a természetben.

Disneynature néven természetfilmek a Disney-től

A The Walt Disney Studios bejelentette, hogy Disneynature néven nagyszabású természetfilmekre specializálódott üzletágat hozott létre. Az új márkanév alatt olyan modern technológiával készült grandiózus filmeket láthatunk majd mozikban, melyek a Földről, a környezetünkről szólnak, amiben élünk. Az első Disneynature saját produkció az Észak-Tanzániai flamingók életét bemutató Karmazsin szárny: A flamingók titka című film lesz.

 

A Disneynature alapítója és vezetője Jean-Francois Camilleri szerint: „A legcsodálatosabb történetek a természetben játszódnak. Nekünk csak az a feladatunk, hogy ezeket a sztorikat szenvedéllyel és lelkesedéssel elmeséljük a lehető legtöbb embernek. A legjobb természetfilm-rendezők segítségével olyan látvány tárul majd a nézők elé, amit még sose láttak, így a filmalkotókkal együtt hatalmas felfedezéseket tehetnek a természetben.”

A mai modern technológiáknak köszönhetően a Dinseynature a látványos és aprólékos gonddal készített filmjeit nagyvászonra készíti, hiszen a páratlan természet bemutatásánál a vizuális élmény a legfontosabb.

Magyarországon a Fórum Hungary mutatja be Disneynature filmeket, a Karmazsin szárny című nagyszabású film előreláthatólag 2009-ben érkezik a mozikba.

A Dinsneynature tervezett filmjei:

A Karmazsin szárny: A flamingók titka
Óceánok
Orángutánok
Nagymacskák
Naked Beauty
Csimpánzok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top