Szabadidő

10 érdekesség a szexi született feleségről

Eva Longoria mostanában nem csak született feleség... A Csak a testeden át című mozifilmben egy menyasszonyt alakít, aki esküvője napján egy szerencsétlen balesetben életét veszti. Ám szelleme hamar visszatér...

…elvégre ki az, aki elviseli, hogy frissen özvegyen maradt kedvesére rögtön lecsapjon egy másik nő? Evától nem is várnánk, hogy nyugton maradjon. De hogy milyen is az életben?

Íme néhány érdekesség a Született feleségek szexi sztárjáról, Eva Longoriáról:

• Az OK! magazin 2 millió dollárt fizetett Evának, hogy exkluzív anyagot írhassanak esküvőjéről.

• Férjével, Tony Parkerrel elhatározta, hogy leendő gyerekeiket származásuknál fogva három nyelvre fogják tanítani: angol, francia, spanyol.

• Eva 2007-ben megnyitotta saját mexikói–amerikai éttermét, a Besót.

• Nagyon szeretne családot alapítani, miután befejezték a Született feleségek című sorozatot.

• Azt mondja, szerelem volt első látásra, mikor először találkozott leendő férjével.

• Szeretné, ha végre nem lenne több meztelenkedős jelenet a Született feleségekben, mert kissé elege lett a szexi nő image-éből.

• 2005-ben negyedik lett a legrosszabbul öltözött nők Blackwell-féle listáján.

• Imád picinek lenni, mert szerinte az aprócska nőkhöz sokkal jobban mernek közeledni az emberek, mint a szigorú arcú, óriási modellekhez.

• Azért tanult franciául, mert szerinte szexis dolog, hogy a férjével az anyanyelvén tud beszélgetni.

• Azt állítja, egyáltalán nem fél az öregedéstől, sőt várja, hogy kicsit idősebb legyen.

 

Csak a testeden át – a filmről

Kevés vígjáték kezdődik azzal, hogy rögtön a film elején a főhős gyönyörű menyasszonyát agyonnyomja egy jégangyal, ráadásul éppen az esküvő napján. Henry, a vőlegény (Paul Rudd) szinte képtelen feldolgozni a történteket, ezért húga, Chloe (Lindsay Slone) tanácsára kénytelen szakemberhez fordulni. Arra azonban ő sem számít, hogy a pszichológusa egy gyönyörű nő, Ashley (Lake Bell) lesz, aki nem a tudomány, hanem a szerelem segítségével hoz gyógyírt bánatára, mivel szinte rögtön egymásba zúgnak. Ezen a ponton akár azt is mondhatnánk, hogy „és boldogan éltek, amíg meg nem haltak”, de sajnos, ahogy az életben, úgy a filmen sem egyszerű a vágyott boldogság elérése, ugyanis Henry elhunyt menyasszonyának is megvan erről a véleménye. És ez hogyan lehetséges? Kate (Eva Longoria Parker) szelleme úgy érzi, hogy mennyei kötelessége kísérteni Ashley-t és szétválasztani az ifjú szerelmeseket, hiszen még a túlvilágról nézve is nehéz elviselni, ha az ember szerelme új párra talál. Küldetéstudata veszélyes: ha ez lesz az utolsó dolog, amit csinálhat a Földön, akkor is el akarja érni a célját.

A Született feleségek szexi Gabrielle-je, Eva Longoria Parker végre egy mozifilm főszerepében, ahol valóban megcsillogtathatja komikusi vénáját. Ebben olyan kiváló segítői akadnak, mint az Anyád lehetnék és a Felkoppintva című filmekben brillírozó Paul Rudd, vagy az Amerikai pite-széria népszerű, de azóta már felnőtt tinisztárja, Jason Biggs. Az eddig leginkább televíziós produkciókon (Kerge város) íróként és producerként edződött Jeff Lowell első nagyjátékfilmjének műfaja a drámai kiindulópont ellenére nagyon is vérbő komédia, megtámogatva néhány misztikus fantasyelemmel.

Eredeti cím: Over Her Dead Body

Rendezte: Jeff Lowell

Szereplők:

Eva Longoria Parker
Paul Rudd
Lake Bell
Jason Biggs
Lindsay Slone

A film honlapja

Ajánló:
Film.lap.hu »
Mozi.lap.hu »
Színész.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top