Szabadidő

A Walt Disney pandás filmet forgat

Az egész estés családi mozi az óriáspandák csodálatos világába kalauzol el bennünket.

A Walt Disney Studios és a Ying Dong Media bejelentette a Shanghai Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy filmet készítenek Touch of the Panda címmel. A filmet Kínában, Sichuanban forgatják, szakmai támogatást a Wolong Óriáspanda Rezervátumtól kapnak, ahol Földünk egyik legjobban veszélyeztetett fajába tartozó óriáspandákat nevelnek.

 

A film egy magára hagyott, anyjától elválasztott pandakölyökről szól, akire rátalál egy kis árvagyerek. A fiú mindenkitől meg akarja óvni a pandát, azonban egy idő után ráeszmél, úgy segíthet rajta a legjobban, ha visszajuttatja otthonába. A főszerepet Daichi Harashima gyerekszínész játssza, a rendező Yu Zhong.

Jason Reed, a Walt Disney Studios alelnöke a filmforgatással kapcsolatban elmondta: „Nagyon örülünk, hogy egy rendkívül tehetséges gárdával készíthetjük ezt a produkciót a mozirajongóknak. Reméljük, hogy a stúdió történetének az egyik legemlékezetesebb családi filmje lesz, hiszen ez a mozi a világ egyik legritkább és legfantasztikusabb állatának, az óriáspandának a világába kalauzolja el a nézőket.”

 

A produkciónak a napokban fejezték be a felvételeit, az utómunkálatok most folynak. A filmet 2009-ben mutatják be a hazai mozik a Fórum Hungary gondozásában.

Ajánló:
disney.lap.hu
panda.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top