Szabadidő

Családi nyaralások Tunéziában a DINO CLUB-bal!

Tunézia olyan ország, ahová az év minden hónapjában szívesen látogatnak a turisták. Köszönheti ezt kellemes mediterrán éghajlatának, kristálytiszta tengerének, modern szállodáinak és a tunéziaiak utánozhatatlan vendégszeretetének! 2 órányi repülőút után Afrika földjén, egy távoli, különös világban találhatjuk magunkat.

Best Reisen Utazási Iroda

1073 Budapest,
Erzsébet krt. 41.
Tel: 478-0713, 478-0714

1075 Budapest,
Madách u. 1.
Tel: 268-1255, 268-1256

Foglalja le Dino Club
nyaralását online!


www.bestreisen.hu


www.dinoclub.hu

A Best Reisen Utazási Iroda egyhetes (budapesti és debreceni indulással is) és 11-12 napos üdülőprogramjaival csábítja tengerparti pihenésre az üdülni vágyókat. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei szezonban is két szállodában élvezhetik Dino Club szolgáltatásunkat, melynek keretében júniustól október végéig magyar nyelvű animátoraink ingyenes családi és gyermek programokkal szórakoztatják az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket!

A Best Reisen idén sem feledkezett el a legfontosabbakról. Tunéziai Dino Club szállodáink már évek óta sok örömet szereznek a családdal utazóknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tunézia a legrégebbi desztináció, innen indult a DINO CLUB története. Ma már 2 szállodában- Dino Club El Mouradi Skanes**** és Dino Club Chiraz***- szervezzük DINO CLUB szolgáltatásukat 8, 11,12 napos üdülőprogramjaikon, kategóriájuknak megfelelően kiváló szolgáltatást nyújtanak, all inclusive ellátással. Fehérhomokos tengerpartjuk lassan mélyülő, így kiváló választás kisgyermekes családoknak.

De mi is a DINO CLUB titka? Hogyan lehet, hogy kicsik és nagyok egyaránt évről évre visszavágynak a DINO CLUB varázslatos világába?

 

A DINO CLUB ingyenes programcsomagjának keretében szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról. A csodás tengerparti környezetben garantált a felhőtlen kikapcsolódás: a jól felszerelt gyermekbarát szállodákban a családi üdülés kényelmét négyszemélyes családi szobák, tágas tengerparti strandok, gyermekmedencék, vízi csúszdák, all inclusive ellátás biztosítja és gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá. Míg a felnőttek izgalmas sport- és szórakoztató programokon vehetnek részt, addig a legifjabb világjárókat a Dino miniclub csábítja érdekes és mozgalmas programokra, játékokra és vetélkedőkre. A gyermekek minden korcsoportja (4-16 éves korig) megtalálja az érdeklődésüknek megfelelő elfoglaltságot: a megszokott gyermekjátékokn kívül dino olimpia, varázslónap, bohóciskola, dino karnevál, kalóznap és az esti minidiszkó fergeteges hangulata várja az örökmozgó apróságokat.

Gyerekkel nem egyszerű nyaralásunk helyszínét felfedezni és hosszabb kirándulásokba belevágni. A Dino Club speciálisan családok számára kínált fakultatív kirándulásai gyerekek számára is élvezhetőek. A tunéziai kalandparkban végigutazhatunk egy kis hajóval az ország 3000 éves történelmén, majd a körhinták, a dodzsem-pálya, a csúszdapark és az afrikai mini állatkert nyújtanak izgalmas szórakozást az egész családnak.

 

Reméljük hamarosan Te is a Dino Club lelkes rajongótáborát bővíted majd! Várunk tunéziai Dino Club szállodáinkba, ahol vidám nyaralás, felejthetetlen élmények, játék, sport és sok-sok móka vár az egész családodra! Bővebb információt irodáinkban, partnerirodáinkban országszerte és weboldalunkon (www.bestreisen.hu, www.dinoclub.hu) találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top