Szabadidő

Színes nyári emlékek

Végre igazi nyár van. Elérkezett az utazások, kirándulások, lakodalmak és bulik időszaka. Ilyenkor vég nélkül kattogtatjuk a fényképezőgépeket, hiszen szeretnénk a lehető legtöbb emléket megőrizni magunk és családunk számára.
A digitális fényképezőgépek korában bátran lefényképezhetünk minden naplementét, minden barátot, családtagot, minden olyan eseményt, helyet, amelyet szeretnénk maradandóvá tenni. Persze ezekből a képekből a legjobbakat jó lenne valódi papírkép formában is birtokolni, hogy meg tudjuk mutatni mindenkinek, merre jártunk, vagy hogy hogyan éreztük magunkat.

 

Szeretnéd kinyomtatni a képeket, de nem tudod, milyen tintapatront válassz?

Nem csodálom. Eddig ugyanis nagyon nehéz volt eligazodni a nyomtatók és a nyomtatási kellékek világában. A HP számára azonban fontos, hogy a fogyasztók – vagyis mi – megalapozott döntést tudjanak hozni. Ezért a HP úgy döntött, hogy a tintamennyiséget a hagyományos milliliter adat helyett a jövőben az ISO-szabvány (ISO/IEC 24711) szerint számított oldalkapacitással határozza meg patronjaink csomagolásán. Ezzel az adattal pedig bárki könnyedén meg tudja állapítani azt, hogy hány oldal nyomtatható vele.

Valójában még ez sem mindig elég adat nekünk, laikusoknak, hiszen olyan jó lenne tudni azt is, hogy egy-egy patron milyen nyomtatásra alkalmas. A HP ezért a tintapatronok csomagolását színek szerint csoportosította, hogy mindenki egyszerűen ki tudja választani a saját nyomtatási igényeinek megfelelő darabot. Így a lehető legalacsonyabb költségekkel érhetjük el a maximális minőséget.

Fotónyomtatáshoz a piros jelzésű doboz a tuti választás!

Hogy miért? Mert a HP piros csomagolású tintapatronjai HP Vivera tintával vannak töltve, aminek köszönhetően ragyogó fotók készítésére alkalmasak, anélkül, hogy az otthoni nyomtatót speciális fotónyomtatóra kellene cserélni. A képek pedig igazán kiváló minőségűek lesznek, így akár 50 évvel hosszabb az élettartamuk is. A szélesebb színtartománynak köszönhetően gazdagabb és valósághűbb bőrszínárnyalatokat, szép szürke tónusokat és egyenletesen mély fekete színt érhetünk el vele.

 

 

 

Nem nyomtatsz képeket, és egyébként is csak nagyon ritkán használod a nyomtatót? A te színed a kék!

Nem mindenkinek fontos, hogy fényképeket nyomtasson. Vannak olyan felhasználók, akik csak hétköznapi nyomtatásra veszik igénybe a nyomtatójukat. Nekik nincs szükségük azokra a speciális előnyökre, amelyeket a piros Vivera patronok nyújtanak. Számukra ezért a HP a kék csomagolású tintapatront ajánlja. Mivel nem túl sokat és nem is túl gyakran nyomtatnak, erősen érdekeltek az alacsony árban. A speciális HP Vivera tintának köszönhetően garantált a kiváló minőség, de elérhető áron: az eredeti HP tintapatronok ugyanis már 2590 forintos ártól kaphatók.1

 

 

 

Gondolkozz nagyban, és válaszd a zöld csomagolást!

A zöld, XL jelzésű gazdaságos tintapatron a gyakran és nagy mennyiségben nyomtató felhasználóknak készült, akik a működési költségek folyamatos alacsonyan tartásában és a ritkább kellékanyagcserében érdekeltek.

A zöld a gazdaságosságot jelenti, mivel ez a festékkazetta a sztenderd patronnal kinyomtatható mennyiség három-ötszörösére képes, de használatával akár 30 százalékos megtakarítás is elérhető.2

 

Reméljük, sikerült egy kis segítséget nyújtanunk ahhoz, hogy bátran eligazodj a színek világában!

 

Látogass el honlapunkra!

 

 

1 HP Vivera tintával töltött HP 363 színes tintapatron gyártó által ajánlott bruttó fogyasztói ára.

2 A 30%-os megtakarítás fekete szöveg nyomtatása esetén érhető el a HP ajánlott bruttó fogyasztói ára és az oldalkapacitás-adatok összehasonlítása alapján a HP 350 és a HP 350XL tintapatron esetében (az utóbbi külön megvásárolható, nem tartozéka a nyomtatónak). A részletek elérhetők a www.hp.hu/oldalkapacitas weboldalon.

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top