Szabadidő

Családi nyaralások Egyiptomban a DINO CLUB-bal!

Egyiptommal kapcsolatban sokszor felmerül a kérdés, vajon tiszta ápolt környezettel találkozunk? A DINOCLUB hotelekben nem kell tartanunk a higiénia hiányától, így kisgyerekekkel is bátran nekivághatunk az egyiptomi nyaralásnak.
Medina Tours Utazási Iroda

1061 Budapest, Andrássy út 3.

Tel.: 266-0832, 266-0833

1092 Budapest, Ferenc krt. 7. (Mester utca sarok)

Tel.: 219-5270, 219-5271

Foglalja le nyaralását online rendszerünkön keresztül!

www.medina.hu

www.dinoclub.hu

A Medina Tours Utazási Iroda egyhetes és 11-12 napos üdülőprogramjaival csábítja tengerparti pihenésre az üdülni vágyókat. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei szezonban is két szállodában élvezhetik DINO CLUB szolgáltatásunkat, melynek keretében júniustól november végéig magyar animátoraink ingyenes családi és gyermek programokkal szórakoztatják az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket!

Mindkét Dino Club hotel Hurghadán található. Az ötcsillagos Grand Resort félpanziós ellátással várja a vendégeket, míg a négycsillagos Grand Hotel-ben félpanziós és all inclusive lehetőség is választható, hatalmas kertje és strandja, valamint vízicsúszdája miatt pedig a családosok igazi paradicsomaként emlegetik.

De mi is a DINO CLUB titka? Hogyan lehet, hogy kicsik és nagyok egyaránt évről évre visszavágynak a DINO CLUB varázslatos világába?

A DINO CLUB ingyenes programcsomagjának keretében szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról. Míg a felnőttek izgalmas sport- és szórakoztató programokon vehetnek részt, addig a legifjabb világjárókat a Dino miniclub csábítja érdekes és mozgalmas programokra, játékokra és vetélkedőkre.

A gyermekek minden korcsoportja (4-16 éves korig) megtalálja az érdeklődésének megfelelő elfoglaltságot: a megszokott gyermekjátékokon kívül dino olimpia, varázslónap, indiánnap, kalóznap, kézműveskedés, bajnokságok és az esti minidiszkó fergeteges hangulata várja az örökmozgó apróságokat.

Esténként pedig színvonalas show programokkal várják az egész családot.

Kis egyiptomi kedvcsináló:

„Nincs még egy ország, mely ennyi csodát tartogatna”- írta Hérodotosz 2400 évvel ezelőtt és a mai kor látogatói mind találnak Egyiptomban valami ízlésüknek megfelelőt. Egyiptom hallatán egzotikus helyek, piramisok, fáraók, Tutanhamon kincsei és egy rég letűnt, dicsőséges civilizáció titokzatos képei elevenednek meg szemeink előtt! A Vörös-tenger kristálytiszta vízével és homokos strandjaival páratlan lehetőséget nyújt mind a strandolás, mind a búvárkodás szerelmeseinek.

Az Egyiptomba látogató turisták számára kihagyhatatlan látnivalók Giza híres piramisai, a Szfinx, az Egyiptomi Múzeum Tutanhamon kincseivel, Luxor és Karnak csodálatos templomai és Théba királysírja. De ezen túl felkereshetik Memphis Múzeumát, Sakkara piramisait és sírkertjeit vagy megcsodálhatják Alexandria római kori emlékeit. A korábban különlegességnek számító nílusi hajóutak mára népszerű turista programmá váltak.

Ötcsillagos hajókkal a Níluson felfelé hajózva kalauzolják el az érdeklődőket Egyiptom fontosabb emlékeihez, a méltán híressé vált építészeti kincsekhez: az utazás során lehetőség nyílik Kairó és Giza piramisainak megtekintésére, Hatsepszut királynő templomának, a Királyok Völgyének és a Memnon kolosszus felfedezésére, Edfu és Kom Ombó templomainak csodálatára.

Akit inkább Kairó világvárosi forgataga, egzotikus éjszakai élete vonz, bátran vállalkozzon a nyüzsgő metropoliszban eltöltött hosszú hétvégére. Kairó Egyiptom fővárosa és egyúttal Afrika legnagyobb városa. Bebarangolhatja az ezer mecset városát és élvezheti a kairói bazárok jellegzetes keleties hangulatát. Kairó leglátogatottabb nevezetessége a közelben fekvő Gíza.

Hurghada a Vörös-tenger legnépszerűbb üdülőhelyévé vált, a kristálytiszta tengert finom homokkal borított tengerpartok szegélyezik. Korallzátonyai a Vörös-tenger hihetetlenül gazdag élővilágát tárják elénk. Ideális hely búvárkodáshoz, számos merülőhely található Hurghadán és környékén.

A tenger vízének hőmérséklete ritkán csökken 22 ◦C alá, így tökéletes feltételeket biztosít az üdülők számára. A hurghadai szállodák minden igényt kielégítően nyújtják szolgáltatásaikat, a pihenésre vágyóknak el sem kell hagyniuk a szállodát, a látványos medencék és a privát strandok megléte mára már alapfeltétel.

A fakultatív programok sokasága nem hagy unatkozni egyetlen ide utazó turistát sem: utazzon el Kairóba és ismerje meg az egyiptomi kultúra bölcsőjét, vegyen részt egy szédületes és élménydús száguldáson a kősivatagban, ismerje meg a beduinok nem mindennapi életét, csodálja meg üvegfenekű hajóval a víz alatti korallszigetek világát, engedjen az 1001 éjszaka csábításának egy beduin sátorban elköltött finom vacsora és folklór est során!

Vagy csak tevegeljen, vizipipázzon és alkudozzon az egyiptomi portékákra a bazárban és felejthetetlen élményekkel gazdagodik utazása során!

Reméljük hamarosan Te is a Dino Club lelkes rajongótáborát bővíted majd!

Várunk egyiptomi Dino Club szállodáinkba, ahol vidám nyaralás, felejthetetlen élmények, játék, sport és sok-sok móka vár az egész családra!

Bővebb információt irodáinkban, partnerirodáinkban országszerte és weboldalunkon (www.medina.hu, www.dinoclub.hu) találsz!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top