Szabadidő

5 DVD-újdonság sorozatfüggőknek

Szinte függsz a sorozatoktól? Történelmi, kosztümös, erotikus, vicces vagy éppen megbotránkoztató - a nyári DVD-felhozatalban mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
Tudorok – 1. évad

 

– Kegyetlenség, szenvedély, erotika – VIII. Henrik ifjú évei –

Az Emmy-díjra jelölt és Golden Globe-díjas Jonathan Rhys Meyers (Elvis, Mission: Impossible III.) alakításában VIII. Henrik olyan, amilyennek még sosem láttuk: jóképű, szenvedélyes és „minden idők legszexisebb VIII. Henrikje”.

A hatalomra és szerelemre éhes, lenyűgöző fiatal király úgy uralkodik országán, ahogyan az életét is éli: kegyetlen féktelenséggel. A Tudorok első évadja a forrófejű zsarnok ismeretlen történetét tárja elénk, akinek uralkodását árulások és intrikák fémjelezték. A lebilincselően izgalmas drámában feltűnik még Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam és Gabrielle Anwar is.

DVD-infók

Magyar cím: Tudorok – A teljes első évad
Eredeti cím:
The Tudors – The Complete First Season
Gyártási év: 2007
Hangok:
magyar (2.0), angol (5.1), cseh (2.0), francia (5.1), lengyel (2.0)
Feliratok: magyar, angol, arab, cseh, holland, francia, héber, lengyel, román
Játékidő: 516 perc
Rendezte: több rendező
Szereplők: Jonathan Rhys Meyers, Sam Neill
Megjelenés: 2008. július 1.


Ally McBeal – 2. évad

 

– Briliáns párbeszédek, meghökkentő figurák, abszurd ügyek – minden idők egyik legsikeresebb ügyvédvígjáték-sorozata –

Ally McBeal még mindig kétségbeesetten keresi álmai férfiját, és reméli, hogy sikerül elfelejtenie gyerekkori szerelmét, Billyt – ami persze nem túl könnyű, tekintve, hogy a szomszéd irodában dolgozik, akárcsak Billy felesége, Georgia. Szerencsére egy időre eltereli a figyelmét a problémáról egy másik, talán még nagyobb gond, akit Nelle Porternek hívnak, és nem mellékesen hihetetlenül hosszú combokkal, hatalmas egóval és nagy tárgyalótermi rutinnal rendelkezik. Az ügyvédi iroda új üdvöskéje egy időre összekovácsolja a nőket – Allyt, Georgiát és Elaine-t –, akik közösen utálják az új konkurenciát, de Richard Fish és John Cage elégedett az új kolleginával. Örömük akkor teljesedik ki igazán, amikor Nelle-lel együtt egy új kuncsaft is érkezik a szexi Ling személyében. Nelle és Ling hamarosan az iroda domináns figuráivá válnak a fiúk nagy örömére és a többi lány legnagyobb sajnálatára…

DVD-infók

Magyar cím: Ally McBeal – 2. évad
Eredeti cím:
Ally McBeal – Season Two
Gyártási év: USA – 1998
Hangok: magyar (sztereó), angol (Surround), lengyel (Surround)
Játékidő: 1035 perc
Rendezte: több rendező
Szereplők: Calista Flockhart, Courtney Thorne-Smith, Greg Germann, Lisa Nicole Carson, Jane Krakowski, Gil Bellows, Peter MacNicol, Portia de Rossi, Lucy Liu
Megjelenés: 2008. május 14.
Allymcbeal.lap.hu

Joey – 2. évad

 

A Jóbarátok dilis csajozógépének hollywoodi kalandjai –

Joey Tribbianiból akcióhős lesz! Joey második éve Los Angelesben furcsán alakul. Amint kirúgják a Mélységben stábjából, egyenesen egy nagypályás akciófilm főszerepében landol! Noha a készülő mozi csupa bunyó és őrült kaszkadőrjelenet lesz, a Joey legújabb évadjában a poénoké marad a főszerep: a csodás szereplőgárda kíséretében visszatér Matt LeBlanc, és újból nyomon követhetjük a Jóbarátok dilis csajozógépének hollywoodi kalandjait. Ki fogsz feküdni a nevetéstől!

DVD-infók

Magyar cím: Joey – A teljes második évad
Eredeti cím: Joey – The complete second season
Gyártási év: 2004–2005
Hangok: magyar (2.0*), angol (2.0*)
Feliratok: magyar, angol, dán, holland, finn, görög, norvég, lengyel, portugál, svéd
Játékidő: 456 perc
Rendezte: több rendező
Szereplők: Matt LeBlanc (Jóbarátok, Charlie angyalai), Jennifer Coolidge (Amerikai pite)
Megjelenés: 2008. aug. 12.

 

 

Róma – 2. évad

 

– Minden út Rómába vezet –

I. e. 44-et írunk. Julius Caesart meggyilkolták, és polgárháború fenyegeti a köztársaságot. Megindul a versengés a diktátor megüresedett székéért. A törtető Marcus Antonius Atia támogatásával hatalma megszilárdítására törekszik, ám hajba kap az asszony fiával, az eszes Octavianusszal, akit Caesar végakaratában egyetlen törvényes örökösének jelölt ki. Az összeesküvésben vezető szerepet játszó Brutus szeretné maga mellé állítani a köznépet, amely gyilkosnak tartja, míg édesanyja, Servilia sötét terveket sző. Közben Titus Pullo mindent megtesz, hogy visszahozza barátja, Lucius Vorenus életkedvét, aki szörnyű tragédia miatt emészti magát. A két katona sorsa ismét szorosan összefonódik Róma végzetével.

DVD-infók

Magyar cím: Róma – A teljes második évad

Eredeti cím: Rome – The complete second season
Gyártási év: 2006
Hangok: magyar (2.0*), angol (5.1**), cseh (2.0*)
Feliratok: magyar, angol, cseh, bolgár, horvát, héber, román, szerb, szlovén, török
Játékidő: 568 perc
Rendezte: több rendező
Szereplők: Kevin McKidd (Trainspotting), Ray Stevenson (Arthur király), Polly Walker (Férfias játékok)
Megjelenés: 2008. június 17.

A fiúk a klubból

 

Gátlástalan kéjutazás: felráz, rabul ejt és felkavar –

A helyszín Pittsburgh. A szereplők húszas-harmincas fiatalok, akiket szerelem, barátság, család és karrier foglalkoztat. De a más tévéműsorokkal való hasonlóság itt ki is fullad. A fiúk a klubból merész és mellbevágóan őszinte képekkel tárja elénk a melegek mindennapi életét.

A hatlemezes, huszonkét részből álló első évad Michael, Emmett, Ted, Justin és az arrogáns Brian szerelmi életét követi nyomon, akik hol ennek, hol annak a karjában keresik a szerelmet, és közben néha a nagy Őre is rátalálnak. A sorozat „ajtót nyit a meleg televíziós szexualitásra, és robban, mint egy dinamitrúd” (James Poniewozik, Time).

DVD-infók

Magyar cím: A fiúk a klubból – Az első évad
Eredeti cím: Queer as Folk
Gyártási év: 2001, 2002
Hangok: magyar (2S*), angol (2S*)
Feliratok: magyar, angol
Játékidő: 1018 perc
Rendezte: több rendező
Szereplők: Michelle Clunie, Thea Gill, Gale Harold
Megjelenés: 2008. május 6.

 

Tippünk: 5 igazán csajos DVD-újdonság »

Dvd.lap.hu
Mozi.lap.hu
Tv-sorozat.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top