Szabadidő

Egy film neked, egy a pasidnak

Két filmet ajánlunk neked a hétvégére, ha mozizni támadna kedved. Egyet, ha a barátnőddel, és egyet, ha inkább a pasiddal mennél.
A spanom csaja – a barátnőddel

Alexis (Kate Hudson) okos, gyönyörű, szexi és önfejű, minden férfi álma. Így Dustiné (Jason Biggs) is, aki öt hét randizgatás után annyira begőzöl a szerelemtől, hogy a lány ijedtében gyorsan lapátra is teszi. Nincs mit tenni, az elkeseredett fiú szakemberhez fordul, aki történetesen Tank (Dane Cook), a legjobb haverja. A bármelyik lányt könnyedén megkapó és megbántó Tank ugyanis különös „szakmát” választott: frissen kirúgott férfiak exbarátnőit viszi randizni. Méghozzá életük legrosszabbjára. Minden erejével azon van, hogy pokollá tegye a randevút, olyannyira, hogy a lány visszasírja régi pasiját, és hanyatt-homlok meneküljön egykori kedvese karjaiba.

Tipp: még több jelenet a filmből – nézegesd meg képgalériánkat! »

Alexis azonban más tészta, Tank eddigi legnagyobb kihívása. A lány az első ugyanis, akiről leperegnek a trükkök, és tudja, hogyan reagáljon a szerelmi blöffre. A dolog nem alakul túl jól, vagyis inkább túl jól alakul, és Tank egyre kevésbé „szakmai” szemmel tekint az ügyre, inkább valami furcsa bizsergést érez…

A spanom csaja vad és szexi komédia Howard Deutch rendezésében, aki eddigi vígjátékaival (A nagy kiruccanás, Még zöldebb a szomszéd nője, A furcsa pár 2.) már biztosította helyét Hollywood nagy nevettetői között.

Rendezte: Howard Deutch
Szereplők: Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs, Lizzy Caplan, Alex Baldwin
Eredeti címe: My Best Friend’s Girl
A film honlapja »
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Szex telefonhívásra – a pasiddal

 

Ráérsz ma este?”

Szimpla kérdés, ám a rá adott válasz örökre megváltoztathatja egy férfi életét. Például Jonathan McQuarryét (Ewan McGregor). A New York-i könyvelő csupán apró fogaskerék a gépezetben, élete másból sem áll, csak munkából és munkából. És úgy tűnik, a taposómalomból nincs kiút.

 

Ekkor azonban megismerkedik Wyatt Bose-zal (Hugh Jackman), a karizmatikus ügyvéddel, aki feltárja neki New York azon oldalát, amely csak a kiváltságosok számára létezik: Wyatt világában a férfiak több ezer dollárt érő öltönyöket viselnek, és olyan titkos szórakozóhelyeken eresztik ki a gőzt, ahol a nők lélegzetelállítóak és bármire hajlandók. Azok a brókerek pedig, akik 18 órás munkanapjuk mellett nem lehet magánéletük, felkerülnek a Listára, amely egyfajta szexklub, ahol a megfelelő mobilszám tárcsázását és a jelszó („ráérsz ma este?”) bemondását követően szexuális gyönyörök netovábbja vár. De Jonathant valami más várja. Mikor találkozik első partnerével (Michelle Williams), akiről csak annyit tud, hogy neve S-sel kezdődik, a lehengerlően szép nő egy új világot tár fel előtte, ahol az árulás és a gyilkosság teljesen magától értetődő…

Rendező: Marcel Langenegger
Szereplők: Hugh Jackman, Ewan McGregor, Michelle Williams, Maggie Q, Natasha Henstridge
Eredeti címe: Deception
A film hivatalos honlapja »

Mozi.lap.hu Gyerekfilm.lap.hu Film.lap.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top