nlc.hu
Szabadidő
Esküvői Kiállítás a Sportarénában

Esküvői Kiállítás a Sportarénában

Az év legnagyobb esküvői kiállítását rendezik meg január utolsó hétvégéjén a Papp László Budapest Sportarénában.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg az Esküvői Kiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. A kétnapos rendezvény – melyet január 31-én és február 1-én tartanak -, a maga nemében páratlan, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal, közel 6000 négyzetméter alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve.

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak.

A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók a neves külföldi divatcégek 2009-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Az esemény rangját érzékelteti az is, hogy a divat hazájából, Olaszországból is érkeznek kiállítók. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, lakberendezés, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. De lesz még anyakönyvvezető, akinél már be is lehet jelentkezni, csokiszökőkút, teríték bemutató, koktélbár, kávésarok.

 

A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatóak lesznek menyasszonyi ruha-, fodrász-, virágkötészeti, stb. bemutatók. A nagy sikert aratott Kiválasztott című műsor résztvevői közül Lui és Rakonczai Máté mentalisták is eljönnek és különleges esküvői műsoraikkal lepik meg a nagyérdeműt.

Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolásra kerül.

Időpont: 2009. január 31-február 1.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Belépő: felnőtt 1800 Ft, diák, nyugdíjas 1200 Ft, 12 év alatt ingyenes

További információk:

www.eskuvo-kiallitas.hu »

www.eskuvoi-kiallitas.hu »

 

Tipp: Nők Lapja Esküvő – a legújabb esküvői trendek, divat, és millió hasznos tipp »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top