nlc.hu
Szabadidő
PulseParty – Rendhagyó party sportrajongóknak

PulseParty – Rendhagyó party sportrajongóknak

Igazi unicumnak számít a budapesti éjszakában az a buli, melynek az A38 Hajó ad otthont. A PulseParty sorozat első állomása túlmutat a szórakozás eddig megszokott határain, számos egyedi momentummal kedvez a bulizóknak.

Minden éjszakai életet élő számára ismerős az a helyzet, amikor baráti társaságával felkerekedik, s szép reményekkel neki indul az éjszakának. Majd a kiválasztott szórakozóhelyhez érve élet-halál harcot vív először a ruhatárnál, később a bárpultnál, végül a tánctéren megtapasztalja, hogy milyen érzés lapjával simulni úgy több száz idegenhez, – akikhez semmilyen közös téma nem köti – hogy közben igyekszik elkerülni a cigarettával való kiégetés veszélyét.

Ezzel a már-már sajnos hagyományosnak számító buli sémával szakít a PulseParty sorozat, mely a szervezők reményei szerint összetartó közösséggé kovácsolja a sportos, egészséges életet élő fiatalokat. A bulik számos egyedi körülménnyel is kedveznek ezen közönségnek, többek között a partyk teljes területén tilos a dohányzás.

 


Mindent a kéznek

A PulseParty szerves része a sporthoz és egészséghez fűződő, neves márkákat felvonultató interaktív SportExpo is (20:00h – 03:00h), melyen a kiállított termékeket, szolgáltatásokat kipróbálhatják a vendégek, illetve kétszemélyes belföldi wellness hétvégét is nyerhetnek. Az expón bárkinek lehetősége nyílik tájékozódni egészségi állapotáról, tanácsot kérni szakemberektől, megkóstolni sportitalokat, kipróbálni az anti-cipőt, vagy információt szerezni arról, hogy miként lehet dioptriás úszószemüveghez jutni, esetleg ötleteket meríteni az aktív nyaralás megszervezéséhez.

 
Az est háziasszonyaként Freire Szilvia, a Miss World Hungary szépségverseny 2008-as győztese, szintén a sportos életmód mellett tette le a voksát.

Időpont: 2009. március 6. 20.00
Helyszín: A38 Hajó »

Fergeteges buli hajnalig

A PulsePartyt napjaink abszolút slágeres zenekara, a The Carbonfools nyitja meg koncertjével (20:30h), majd a hajnalig tartó fergeteges buliról a jól ismert romkertes bulik DJ-je, Kriskó Viktor gondoskodik, míg a kisteremben Bártfai Laura, a Művész Kávéház rezidense kedvez a különlegességekre éhes füleknek.

Bővebb infó: A buliról és a programokról bővebb információ a www.pulseclub.hu weboldalon olvasható. Érdemes a party előtt regisztrálni ezen a honlapon, hiszen így kedvező áron válthatják majd meg belépőjegyüket a vendégek.

A jegy ára előregisztrált nappalis diákoknak: 900 Ft
Egyéb előregisztráltaknak: 2000 Ft
A party napján a helyszínen regisztrálóknak: 3500 Ft

Megéri korán érkezni a bulira, mert az élvezhető szórakozás és kényelem fenntartása érdekében a túl későn érkezőknek nem garantált a beengedés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top