Szabadidő

Az Austrian Airlines Csoport

Teljesen egyértelmű, hogy az együttműködés ott a legjobb, ahol a partnerek kiegészítik egymást. Az Austrian Airlines Csoport három tagja - az Austrian, a Lauda Air és az Austrian Arrows - között tökéletes az összhang. Az Austrian, tevékenységét a menetrendszerinti forgalomra koncentrálja, az Austrian Arrows a regionális üzletre szakosodik, míg a Lauda Air csoportos programokat bonyolít le a charter járatok szegmensében.

Modern flotta

A repülőgéppark 6,2 éves átlagéletkorával az Austrian Airlines messze az európai átlag fölött áll, mely a flottát a világ egyik legmodernebb flottájává teszi.

Útvonalhálózat

Az Austrian Airlines CsoportAz Austrian Airlines a vezető légifuvarozó Kelet-Európába. 24 ország 45 célállomására kínál járatokat a régióban, melyek olyan kulcsfontosságú részeit is megnyitotta már mint például Asztana vagy Szocsi, ezzel is tovább erősítve a már kialakított pán-európai vezető fuvarozói szerepét. Európában természetesen a nyugat-európai régió minden fontos és valamilyen szempontból érdekes célállomására, fővárosába is kínálnak járatokat, akár a fapados fuvarozókkal is versenyképes árakon, bécsi vagy budapesti indulással.

A Közel-keletre közlekedő járatok a légitársaság fontos bástyái. Az iraki Erbilbe és Irán fővárosába, Teheránba jelenleg heti 4 járat üzemel. Nagy sikernek örvendenek a ciprusi Larnakára, Tel Aviv-ba és Tripoliba tartó járatok is.

A hosszútávú járatok esetén 8 desztinációra közlekedő menetrend szerinti járataival kínál az Austrian kényelmes alternatívát: Washington, New York, Toronto, Tokió, Peking, Bangkok, Delhi és Dubai is elérhető távolságba kerültek. Ezen járatokon már a megújult business osztály kényelmét élvezhetik az utazók: kényelmes, ággyá alakítható masszázsülést és az ezzel járó extra szolgáltatásokat, bécsi kávéházat és “repülő chef” szolgáltatásunkat.

Bécsen keresztül a világ körül

Az Austrian Airlines CsoportVilágviszonylatban a Bécsi Nemzetközi Repülőtér elsőrendű infrastruktúrát alkalmaz. A bejövő és kimenő járatok rendkívül hatékony kezelése biztosítja az átszálló utasok számára a gyors és kényelmes transzfert. A repülőtéren az átlagos, csak 25 perces transzfer idő ténylegesen egyedülálló Európában.

2010-ben kerül átadásra a bécsi repülőtér új, minden eddiginél modernebb és tágasabb terminálja, a SkyLink. Az új terminál közvetlen összeköttetést biztosít majd a meglévő, reptérre vezető vasútvonalakkal és a többszintes parkolóházakkal. A tisztán átlátható terminál ún. függőleges koncepciója mindenkinek segít majd a gyors és félreérthetetlen tájékozódásban és az átszállásban.

 

Az Austrian Airlines Csoport

 

Szolgáltatásaink

Az Austrian Airlines CsoportAz Austrian Airlines Csoport légitársaságai maximálisan arra törekednek, hogy teljesítsék az utasok legmagasabb minőségi elvárásait. Az Austrian, a Lauda Air és az Austrian Arrows ezért folyamatosan dolgozik szolgáltatásai továbbfejlesztésén.
Az Austrian Airlines Csoport három első osztályú márkáját világszerte nagyra értékelik a magas szintű minőségért és barátságos, ügyfélorientált gondolkodásáért. Ez igaz a business és a turista osztályon utazókra, és a repülőtéren várakozókra egyaránt.

Az Austrian Airlines közelmúltban elnyert díjai (1. hely Étel és Ital kategóriában; 2. hely a Legjobb Európai Légitársaság kategóriában; 2. hely a Legjobb Fedélzeti Személyzet kategóriában; 2. helyezés a Legjobb Földi Személyzet kategóriában) is hűen tükrözik a légitársaság filozófiáját és minőségpolitikáját: A mosolyodért repülünk.

Az Austrian Airlines Csoport a jövőben is a maximális minőséget, megbízhatóságot és biztonságot kínálja majd Neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top