Szabadidő

Az Austrian legmodernebb szolgáltatásai

Az Austrian mobil szolgáltatásai mobiltelefonodat saját utazási irodává varázsolják! Ma már nem csak egyszerűen tökéletesek, de mindig kéznél is vannak: üdvözlünk az Austrian mobil szolgáltatásainak világában! Ezen szolgáltatásaink segítségével közvetlenül lefoglalhatod repülőjegyét mobiltelefonod segítségével, lekérheted az érkezési és indulási információkat és a menetrendeket, bejelentkezhetsz Austrian járatodra a Web Check-in szolgáltatás használatával, módosíthatod járataidat vagy akár közvetlenül mobiltelefonodra is elküldetheted beszállókártyádat. Az utazás ennél még soha nem volt egyszerűbb!

Az Austrian legmodernebb mobil szolgáltatásaiAustrian fedélzeti szolgáltatások

Csak dőlj hátra, pihenj és élvezd fedélzeti szolgáltatásainkat: az Austrian kínálja az egyik legjobb fedélzeti szolgáltatást Európában!

Következő repülésedkor kóstolj bele a célország konyhájának jellegzetességeibe! Élvezd az idő minőségi eltöltését, a vendéglátást és a kényelmes elhelyezést ami Rád vár az Austrian Airlines Csoport repülőgépeinek fedélzetén.

Megújult business osztály és Prémium Szolgáltatás

Az Austrian legmodernebb mobil szolgáltatásaiFrissen készített ételeink – melyeket a kulináris különlegességeiről is ismert DO & CO készít – a felhők feletti étterem szolgáltatásunk legfontosabb részei, melyeket a gépen tartózkodó ún. ‘Repülő Chef’ készít el és alakít ki egyéni ízlésednek megfelelően. Teljesen lefektethető ülésed 2 méter hosszú, és akár 150 cm lábteret is kínál a sorok között. Business osztályunkon nem csak az extra méretű hely és a megnövelt kényelem biztosítja, hogy jól érezd magad a fedélzeten: az utastér belső dizájnja és a pihentető fények is segítenek, hogy minden érzékeddel jól érezd magad.

Mit szeretnél először csinálni? Olvasni, zenét hallgatni, vagy megnézni a legújabb filmek egyikét fedélzeti mozicsatornánkon? Esetleg vásárolnál?  Bármit is választasz, hosszútávú járataink business osztályának technikai arzenálja biztosítja, hogy az idő gyorsan elrepüjön.
Szórakoztató programunk első osztályú: 12 zenecsatorna és akár 18 mozicsatorna áll rendelkezésedre saját képernyődön, professzionális Dolby Surround hangzással. Ezeken kívül egy interaktív információs és szolgáltató rendszer is elérhető 10 számítógépes játékkal. Küldhetsz szöveges üzeneteket, kezdeményezhetsz telefon hívásokat, vagy használhatod e-messaging szolgáltatásunkat saját ülésed kényelméből.

Az Austrian legmodernebb mobil szolgáltatásaiMinden Prémium Szolgáltatást nyújtó járatunk business osztályán egy nagyon különleges étterem-stílust ajánlunk Neked, ahol az 1001 Éjszaka jellegét kombináljuk a nyugati kultúra és az osztrák vendégszeretet aspektusaival: alkoholmentes italok széles választékát felölelő aperitif kínálattal, több fogásos ínyenc menükkel és kitűnő tea- és kávékülönlegességekkel várunk. Hogy az utazást pedig még élvezetesebbé tegyük, új RECARO komfort ülések várnak Rád 116 cm-es lábtérrel, elektronikusan állítható háttámlával és lábtartóval és beépített masszázsfunkcióval – elegendő helyet és lábteret kínálva ahhoz, hogy kellemesen érezd magad egy elegáns, osztrák környezetben.

Egyénileg programozható ‘Személyi Video Lejátszód’ pedig segít a szórakozásban mozi, életstílus, sport és zene területeken, valamint gyermekműsorok választékával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top